• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessut aukeavat!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.07.2014
20147_40189.jpg

Messualueen kartta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.

Messurakentaminen on nyt ohitse ja asuntomessualueen portit aukeavat. Asuntomessut toivottavat messuvieraat tervetulleiksi tutustumaan Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuneisiin kohteisiin perjantai 11.7. lähtien.

Messut ovat auki 11.7.-10.8. välisen ajan tarjoten monenlaista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Asuntomessut ovatkin tuoneet Jyväskylään monta uutta tapahtumaa, joita ei ole aiempina vuosina messuilla nähty. Tällaisia ovat esimerkiksi messualueelle syntyneet neljä erilaista teemareittiä sekä Asuntomessujen sisällä toimiva puutarhanäyttely.

Asuntomessuilla sinua auttavat rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä useat eri alojen ammattilaiset. Neuvontapisteiltä löydät apua sisustus-, rakennus-, energia- ja sisäilma-asioihin.

Asuntomessut ovat auki 11.7.-10.8. 2014 päivittäin klo 10.00-18.00.

Info

Info

Asuntomessujen pääsylippujen hintoja:

  • Aikuiset 21 €
  • Lapset (7-15 v.) 10 €
  • Opiskelijat, eläkeläiset, invalidit ja varusmiehet 15 €
  • Perhelippu (2 aikuista ja 7-15 v. lapset) 42 €
  • Ryhmälippu (ryhmäkoko väh. 15 hlöä, samanaikainen sisääntulo. Ennakkoilmoittautuminen toivottavaa) 16 €/hlö

  • Isäntäkortti (vapaa sisäänpääsy koko messujen ajan) 51 €
  • Kahden päivän lippu (ensimmäisen päivän lippu norm. 21€, toisen päivän lippu 15€, lunastetaan ensimmäisenä käyntipäivänä lipunmyynnistä) 36 €
  • Yritykset, minimitilaus 50 kpl, minimilaskutus 20 kpl, jonka jälkeen käytön mukaan 15 €
  • Messujen Yö 8.8. (klo 21-01) 15 €
  • Yhdistelmälippu 8.8. (sis. päivälippu ja Messujen Yö) 30 €
  • Yhdistelmälippu koko perheelle 8.8.(sis. päiväliput ja Messujen Yö) 60 €

  • Vammaisen henkilön avustaja veloituksetta.
  • Pysäköinti maksaa messuportilta ostettuna 8 euroa / auto ja pysäköintialueelta ostettuna 10 euroa / auto.
  • Moottoripyörien pysäköintimaksu on samanhintainen.

Voit myös ostaa lippusi ennakkoon netistä

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20142_37963.jpg
Suomalaiset ikkunat suomalaisiin koteihin
Energiatehokkaat Domus-ikkunat ovat suomalaisiin oloihin suunniteltuja. Ne tuovat aina parasta vastinetta rahallesi, tarjoten sopivan ratkaisun kaikkiin ikkunatarpeisiisi. Jokainen Domus-ikkuna on varma, kestävä ja ekologinen valinta, joka tarjoaa kotiisi suojaa, lämpöä, valoa ja huolettomuutta vuosikymmeniksi.Kaikki Domus-ikkunat tehdään mittatilaustyönä, mikä takaa, että ne sopivat kotiisi täydellisesti. Ikkunahankinnassa sinua auttavat ammattitaitoiset myyjämme ja tarvittaessa tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta kuljetukseen ja asennukseen.Domus-ikkunat vastaavat myös vaativan uudisrakentajan haasteisiin. Erityisesti Passiivi ja Passiivi Plus -ikkunat soveltuvat moderniin ja energiatehokkaaseen rakentamiseen, tarjoten markkinoiden parhaat lämmöneristysominaisuudet ja lasivaihtoehdot.Lue lisää Domus-ikkunoista
201711_51018.jpg
Kuivaketju 10 -koulutus Turussa
Koulutusaika: 7.6.2018 klo 9-16Koulutuspaikka: TTS Työtehoseura, Rautatehtaankatu 3, TurkuAsiantuntijana: Sauli Paloniitty, TTS TyötehoseuraTavoiteKoulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää opiskelijan valmiuksia toimia kosteuskoordinaattorina ja opettaa hyödyntämään Kuivaketju 10:n mukaista toimintamallia.KohderyhmäKoulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vahva rakennusalan koulutus ja kokemus sekä edellytykset toimia kosteuskoordinaattorin tehtävissä. Kosteuskoordinaattorilta edellytetään tyypillisesti vastaavaa pätevyyttä kuin kohteen vastaavalta työnjohtajalta.Koulutuksen sisältöKlo: 9:00-9:15 Tilaisuuden avaus, Jukka Jaakkola, TTS TyötehoseuraKlo 9:15- Asiantuntijana Sauli Paloniitty, TTSKosteudenhallintaa koskevat säädökset, lait ja ohjeetKuivaketju 10:n taustaaKuivaketju 10-toimintamalli- KosteuskoordinaattoriKuivaketju 10-statusKosteusriskit ja niiden hallintaKlo: 11:30 -12:15 LounasKlo: 12:15 - n. klo 16Kuivaketju 10:n laadunvalvontamittaukset ja niiden tulkinta Kuivumisajan huomioiminen eri näkökulmistaEsimerkkejäIlmoittautuminenIlmoittautuminen joko sähköiseen koulutuskalenteriin www.tts.fi tai sähköpostitse alla oleville.Koulutuksen hinta380€ + alv. (sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit)Mikäli osallistut Kosteuskoordinaattori-PRO -koulutukseen käytyäsi tämän koulutuksen, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan. Peruutusmaksu peruutettaessa viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua 25%, sen jälkeen veloitetaan koko koulutuksen hinta.Lisätietoja koulutuksestaOpintosihteeri: Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fiKehitys- ja asiakkuuspäällikkö: Jukka Jaakkola, 040 712 5048, jukka.jaakkola@tts.fiTTS – Sarkatie 1, 01720 Vantaa – www.tts.fiTTS pidättää oikeudet muutoksiin.
20161_45229.jpg
Näin remontoidaan! Tule työnäytöksiin
Eristeet rakentamiseen ja remontointiinISOVER luo turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen, jotka tuovat asumismukavuutta käyttäjilleen ja samalla auttavat suojelemaan ympäristöä. Haluamme olla rakennusalan johtava kestävien eristysratkaisujen tarjoaja.
Omakotitalon ilmanvaihto
Ilmanvaihdon kunnostuksella terveempi sisäilma
Pauli ja Merja Heikkilä rakennuttivat omakotitalonsa Espoon Laaksolahteen kaksikymmentä vuotta sitten. Jotain kuitenkin meni ilmanvaihdossa pieleen jo rakennusvaiheessa, joko sen toteutuksessa tai suunnittelussa. Nyt kunnostuksen myötä sisäilma on raikkaampaa ja myös vaihtuu energiatehokkaammin.
202110_72977.jpg
Viisi + yksi vinkkiä vastuulliseen keittiöremonttiin
Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa. Se on merkittävässä roolissa myös arjen vastuullisuuden näkökulmasta: keittiön kautta kulkee muun muassa suurin osa kodin jätteistä. Miten tehdään vastuullinen keittiöremontti ja mitä keittiön suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon? Keittiömaailma kokosi vinkit vastuullisen keittiön suunnitteluun.
20226_78754.jpg
Naantalin asuntomessujen sisustustrendit - katso inspiroivat ideat
Rakentajan toimitus vieraili ennakkoon Naantalin asuntomessuilla ja kokosi koosteen siitä, mitkä trendit ovat pinnalla messukodeissa vuonna 2022. Huomio kiinnittyy erityisesti pehmeän harmoniseen värimaailmaan, näyttäviin laattoihin ja ladontoihin, luksustunnelmaa arkeen tuoviin yksityiskohtiin ja luonnonmateriaalien monipuoliseen käyttöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton