Reseptejä kesäkeittiöön
Grillatut ravunpyrstöt (2-3:lle)Aika: 45 min.200 - 350 g pakastettuja ravunpyrstöjä 3 - 4 vartta varsiselleriä 8 - 10 kirsikkatomaattia 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria 2 rkl öljyäDijoninkastike:1 pkt tai pussi hollanninkastiketta 2 rkl dijoninsinappiaSulata ravunpyrstöt hitaasti ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Huuhtele sellerinvartaat ja tomaatit. Pujota ravunpyrstöt, selleriviipaleet ja tomaatit vuorotellen vartaaseen melko tiukkaan. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla ja sivele pinta kevyesti öljyllä. Nosta vartaat foliolla vuorattuun grillipannuun ja grillaa niitä uunin ylätasolla n. 5 minuuttia tai sitten hiiligrillissä. Valmista kastike vartaiden kypsyessä. Valmista hollanninkastike kokkaaja-sivuston ohjeen mukaan tai pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta sinapilla. Tarjoa esim. keitetyn riisin kera.