• Etusivu
  • Varusteet

Vuokrakoneet avuksi työmaalle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.04.2011
20114_25478.jpg

Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.

Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokraa kone Jäsentukun kautta

Konevuokraus on taloudellisesti järkevää. Konetta tai laitetta käytetään vain sen tarvittavan hetken ja palautetaan. Varastoinnin tarvetta turhille työkaluille ei synny - ja onhan osa koneista sen verran isoja, etteivät ne omakotityömaalle edes mahdu.

Vuokraamosta saa kaikki tarvittavat koneet ja kalut samasta paikasta. Ramirentin asiantuntevat myyjät neuvovat heti, mikä kone millaiseenkin työvaiheeseen käy. Aikaa ei kulu turhaan tuotteisiin tutustumiseen tietenkin käyttöönotto-opastus sekä suojausohjeet annetaan aina.

Koneet ovat kovasta käytöstä huolimatta turvallisia käyttää. Ne huolletaan ja turvatarkastetaan ennen vuokrausta. Kalusto on myös turvallisuussäädösten mukaista.

20114_25479.jpg
20114_25480.jpg

Tuotteet

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, muotit ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat: paineilma- ja louhintakalusto, tutkimus- ja mittausvälineet, pumput, maantiivistäjät, betoniteräksen käsittelykoneet, betonointikalusto, pora- ja piikkauskalusto, hiomakoneet ja jyrsimet, naulaus- ja kiinnityskalusto, sahat, sirkkelit ja leikkurit, lämmityslaitteet ja kosteudenerottimet, sähkö- ja valaistuskalusto, hitsauslaitteet, siivous-, pesu- ja ilmanpuhdistuskalusto, piha- ja puutarhakalusto, muu pienkalusto, nosto- ja siirtokalusto, sääsuojat ja -hallit, muotit, tuentakalustot ja suojakaiteet, työmaatilat, teräskontit ja taukovaunut, henkilönostimet, mastonostimet, telinekalusto ja maanrakennuskoneet

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Muovimatto parketin päälle?
Olen tekemässä lattiaan pintaremonttia eli vaihdan lattian pintamateriaalin. Ajattelin asentaa muovimaton nykyisen parkettilattian päälle.Voiko muovimaton asentaa parketin päälle ilman ongelmia? Kannattaako minun alkaa asentaa muovimattoa, kun ei ole mitään kokemusta asiasta? Onko maton asennus kovinkin hankalaa? Onko matto parempi asentaa liimaten vai kellumaan?
20087_11917.jpg
Messulehti tuki markkinointia
Suorakanava vastasi jo kolmannen kerran asuntomessujen virallisen messulehden tuottamisesta kokonaisvastuullisesti. Lehteä markkinoitiin näytteilleasettajille ja satakuntalaisille yrittäjille ja palveluntarjoajille kutsuvälineenä tutustumaan messujen näyttelykohteeseen tai messumatkalla erilaisten palveluiden ja tuotetarjontojen pariin. Porilaiset ja satakuntalaiset yrittäjät eivät oikein syttyneet koko messuajatukselle, niin ainutkertainen kuin se tapahtumana ja kävijämääriltään olikin. Tämä näkyi myös vähäisenä kiinnostuksena messulehteä kohtaan. Lehdestä tuli kuitenkin komea, 48-sivuinen julkaisu, jonka koko painosmäärä 150 000 kpl jaettiin Porin ympäristökuntiin reilu viikko ennen messuja – sopimuksen mukaan.
20109_23164.jpg
Ilmanvaihdon modernisointi helpottuu
Vallox Oy ensiesittelee Finnbuild näyttelyssä uuden matalaenergiailmanvaihtokoneen, joka sopii ilman kanaviston muutostöitä takavuosien yleisimmän omakotitalojen ilmanvaihtokoneen - MUH-Ilmavan tilalle. Vallox 121 SE :n kanavayhteet (6 kpl) ovat samat kuin vuosien 1983-2004 aikana valmistetuissa Ilmava/Vallox 100 ja 120 ilmanvaihtokoneissa.Kone on teholtaan keskisuuren asunnon ilmanvaihtolaite – max ilmamäärät 107/102 l/s, 100Pa. Se soveltuu erinomaisesti niin pien,-rivi- kuin kerrostaloasuntojen peruskorjaukseen ja uudisrakentamiseen. Vallox 121 SE on varustettu automaattisen säädön mahdollistavalla elektronisella Vallox Digit SED- ohjausautomatiikalla.
20232_80818.jpg
Automaattisesti toimiva ilmanvaihto lisää asumis­mukavuutta
Vuonna 2022 valmistuneen hirsitalon asukkaat Heidi ja Jasper iloitsevat kotinsa hyvästä sisäilmasta ja toimivasta tulo-poistoilmanvaihdosta. Koneellinen ilmanvaihto on tehnyt asukkaisiin suuren vaikutuksen. Heillä on käytössään myös MyVallox Cloud -pilvipalvelu, jonka keräämästä datasta he näkevät kotinsa ilmanvaihdon toimivuuden ja tietoa sisäilman laadusta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suomesta tehtävä tulisijatekniikan mallimaa
- Tulikivi Oyj haluaa vähentää puunpolton hiukkaspäästöjäTulikivi Oyj on käynnistänyt kunnianhimoisen Puhtaampien tulisijojen Suomi -ohjelman, jonka tavoitteena on vuoteen 2020 mennessä uusia noin kolmannes nykyisistä tupruttavista tulipesistä. Tulikiven moderneilla tulipesäratkaisuilla päästään reilusti alle Suomeen kaavailtujen puun pienpolton päästörajojen.Puhtaampien tulisijojen Suomi -ohjelman tavoitteena on tehdä reilu teko raikkaan ympäristön puolesta: lisätä kansalaisten tietoisuutta puun oikeaoppisesta polttamisesta, polttopuun käytön lisäämismahdollisuuksista sekä nykyaikaiseen tekniikkaan pohjautuvien uusien, ympäristöystävällisten tulipesäratkaisujen mahdollisuuksista.Suomen ympäristöministeriö valmistelee parhaillaan päästövaatimuksia puupolttoaineita käyttäville uusille lämmityslaitteille. Määräysten suunnitellaan astuvan voimaan vuoden 2008 aikana. Savupäästöjen ohella ministeriö aikoo puuttua uusien tulisijojen hyötysuhteeseen."Puulämmitys on luonnonmukainen ja edullinen energiamuoto, joka ei kiihdytä ilmastonmuutosta. Valitettavasti suuri osa Suomen tulisijoista on tekniikaltaan vanhanaikaisia, eivätkä ne täytä ympäristöministeriön kaavailemia päästövaatimuksia, " sanoo Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen.Hänen mukaansa uusilla ympäristöystävällisillä takoilla ja uuneilla Suomi voisi olla maailmassa edelläkävijä ja mallimaa vähäpäästöisen puunpolton osaajana.Oikeaoppisen puunpolton valistuksen rinnalla tarvitaan julkisen tahon porkkanoita, joilla edistetään vanhojen tulisijojen korjaamista. Pienhiukkasongelmista lasketaan sairastelun seurauksena syntyvän Suomessa noin 1 - 2,9 miljardin euron arvoiset vuosittaiset taloudelliset menetykset. Tämän takia yhteiskunnan kannattaisi vauhdittaa puulämmittämisen korjausrakentamista.Suomessa rakennetaan vuosittain yli 70.000 tulisijaa. Uusista tulisijoista yli puolet eli 38.000 kappaletta asennetaan korjausrakennuskohteisiin. Puhtaampien tulisijojen Suomi -ohjelman tarkoitus on vähentää pienpoltosta aiheutuvia pienhiukkasongelmia ja päästöjä noin kolmanneksella vuoteen 2020 mennessä. Tämä edellyttää noin 840 000 tulisijan korjaamista tai uuden rakentamista seuraavan 12 vuoden aikana.Suomalainen Tulikivi Oyj on uranuurtajana kehittänyt uusia, puhtaamman polttotekniikan tulisijoja, joilla on hyvä hyötysuhde. Tulikiven teknologia on hyväksytty ympäri maailmaa, ja yrityksen tuotteet ovat läpäisseet maailman tiukimmat päästönormit. Tulikivi tekee jatkuvaa tuotekehitystä yhä ympäristöystävällisempien tulisijojen kehittämiseksi.
Japandi sisustuksen moodboard, joss on pehmeitä värejä ja mustaa kontrastina sekä hieman vihreitä kasveja
Sisustustyylinä Japandi - vinkit aloittelijalle
Japandi on sisustustyyli, joka yhdistää japanilaisen ja skandinaavisen estetiikan parhaat piirteet. Japandi on minimalistinen, harmoninen sekä rento tyyli, joka sopii hyvin nykyaikaiseen elämäntapaan. Japandi korostaa luonnonmateriaaleja, käytännöllisyyttä, kontrasteja ja yksityiskohtia. Näillä ohjeilla voit luoda oman Japandi-sisustuksesi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton