• Etusivu
  • Talo

Vuoden ensimmäinen golf-kutsu?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20092_15044.jpg

Viime vuoden Kumppanuus-golf pelattiin Sea Golf Rönnäsissä. Voittajien on helppo hymyillä.

Haluamme olla kaikessa edelläkävijöitä. Veikkaammekin, että tässä nyt tuleva golf-kutsu on ihan ensimmäisiä kotimaan viheriöitä koskevaa. Tällä kertaa pelaamme jälleen Porissa, Kalafornian kentällä. Ennen peliä luomme kattavan katsauksen erityisesti suomalaisen pientalorakentamisen tilaan sekä päivitämme mm. missä mennään Taloyhtiö- ja Venäjä-projekteissa.Tietoiskun/pelipäivän ajankohta on

Alman päivänä, torstaina 28. toukokuuta

Erillinen ohjelma ja varsinainen kutsu toimitetaan Vapun paikkeilla, mutta varaa jo nyt kalenteriisi koko päivä. Voit siis tulla vain tietoiskuun ja osallistua sen jälkeen kilpailuun. Jos et vielä pelaa, mutta haluaisit kokeilla, niin olemme järjestäneet Porin golfkerhon (PGK) opettajan (golftermein pro) paikalle ja hän opastaa sinut lajin pariin parin tunnin alkukoulutuksella.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20081_7893.jpg
Tiilikatto on Suomen suosituin kate
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, näyttävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Se on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Kattotiilissä löytyy myös malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katonvaihtajallekin.
20198_59362.jpg
Messukotien lattiakaivot säväyttivät yksilöllisyydellään
Kouvolan asuntomessukotien lattiakaivot säväyttivät ainutlaatuisella yhdistelmällään käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja yksilöllistä designia. Inspiroidu messujen monipuolisista lattiakaivoratkaisuista, poimi parhaat ideat ja toteuta oman tyylisi mukainen kylpyhuoneunelma!
20124_30340.jpg
Mitä ihmeen asennuskalusteita?
Sähköistyksessä tarvitaan asennuskalusteita. Mutta mitä ne ovat, mitä niihin kuuluu ja miten tärkeää osaa ne näyttelevät omassa talossa? Lue alta, niin asia selviää.
20235_81762.jpg
Mekaanisen lukituksen varmuus yhdistettynä älykkään lukituksen hyötyihin
Patentoitu mekaaninen lukitusjärjestelmä on kaikille tuttu ja turvallinen lukitusmuoto. Siihen on tänä päivänä yhdistettävissä myös älykkään lukituksen kaikki mahdollisuudet. Yhdistämällä mobiilikäyttöisen Yale Linus -älylukon mekaaniseen lukitusjärjestelmään nautit molempien maailmojen parhaista puolista.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakoitsijan valintamenettely
Toimenpiteet:Urakoitsijoiden valintamenettelyssä noudatetaan "Rakennusalan urakka-kilpailun periaatteita" sekä tilaajan hankintaperiaatteita.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Esitys urakoitsijoiden valintamenettelyksiHyväksyntä:Tilaaja ja projektipäällikkö
202110_72873.jpg
Syysiltojen upeimmat valaisijat - katso äänestyksen tulokset
Rakentaja.fin järjestämän pihavalaisinäänestyksen voittajaksi nousi kuuden ehdokkaan joukosta modernin linjakas Konstsmiden Ravello-lyhty, joka on UBS-ladattavuutensa ansiosta kätevästi siirrettävissä eri paikkoihin. Kakkossijan nappasi moneen eri rakennustyyliin sopiva Airamin Näsby-seinävalaisin, jonka näyttävät valokeilat voi helposti säätää eri levyisiksi. Kolmanneksi äänestettiin kauniin tasaisesti valaiseva LedStoren Helmeile-led-nauha, joka toimii esimerkiksi upeana piharakenteiden korostajana. 8.–13.9.2021 järjestetyssä äänestyksessä annettiin yhteensä 1 380 ääntä. Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin palkintona 3 kappaletta valitsemiaan pihavalaisimia. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton