• Etusivu
  • Rakentaminen

Usko, toivo ja luottamus!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20093_15410.jpg

Suorakanavan Timo Lehtinen

Usko, niin muutkin uskovat!

Rakentamisen voidaan katsoa olevan "samassa suossa" kuin muunkin talouden. Kaikki kun riippuu kaikesta. Kun joka tapauksessa noin 90 %:lla suomalaisista on oma taloudellinen tilanne nyt sama ja jopa pääosin parempi kuin viime vuonna, ovat edellytykset pientalorakentamisen aloittamiseen hyvät. Kysymys on kuitenkin uskon asiasta, uskosta ennen kaikkea omaan työpaikkaan ja elämän normalisoitumiseen ns. pitkässä juoksussa, jonka etappina rakentamispäätöskin on.

Suorakanavan Timo Lehtisellä tätä uskoa riittää. Oma rakennushanke on hyvää vauhtia menossa ja budjettikin toistaiseksi alittumassa. "Materiaalihankinnat ovat sujuneet hyvin ja kun lainan (3 kk euribor) koko korkokin on vain 2,11 %, menemme tältäkin osin reilusti alle oletetun. Rakentamisen ammattimiehiäkin on ollut hyvin saatavilla ja hanke etenee vähintäänkin suunnitellusti", kertoo Timo vakuuttaen uskovansa projektin sujuvaan läpimenoon.

Tutustu Timon seurantakohteeseen:Jämerä-kivitalo Raumalle

Luottamuksen osoitusta

Uusimpien tutkimusten mukaan joka toinen suomalainen on jo tutustunut omakohtaisesti sähköiseen kaupankäyntiin. Keskeisin kynnys ostospäätöksen tekemiseen on luottamus sähköisen kaupan ylläpitäjään. Rakentaja.fin jäsenillä tätä luottamusta on ainakin Rakentaja.fin Jäsentukkuun, sillä teemme lähes kuukausittain uusia myyntiennätyksiä. Jäsentukku on avoin periaatteessa kaikille yhteistyökumppaneillemme. Toimintatapa sovelletaan aina kumppanin lähtökohtien ja tarpeiden mukaan. Kerromme mielellämme lisää Jäsentukun toimintaperiaatteista ja mahdollisuuksista.

Toisena esimerkkinä lisääntyneestä luottamuksesta toimintaamme kohtaan on useissa keskusteluissa esiin tullut kuulumisemme Sanoma-konserniin, jonka nähdään varmistavan kilpailukykymme ja menestyksemme rakentamisen viestinnän tekijänä ja sen palveluiden kehittäjänä pitkälle tulevaisuuteen.

Toivoa huomisesta

Uskon ja luottamuksen yhdistäjänä on nyt toivo. Minäkin toivon, että Sinä ja teillä yrityksessänne uskotte, että pian Suomessa tehdään taas 15 000 omakotitaloa ja 5 000 vapaa-ajan asuntoa vuodessa. Kun näistä luvuista nyt jäädään reilusti, haluankin kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme siitä luottamuksesta, jonka osoititte pysymällä mukana Rakentaja.fi-konseptissa. Moni muu media ei voi sanoa samaa. Vahvaa luottamusta osoittaa myös kumppaniverkoston vahva sitoutuminen meneillään olevaan Taloyhtiö-projektiimme. Toivon myös, että tapaamme kuluvan vuoden aikana mahdollisimman usein eri yhteyksissä.

20093_15413.jpg

Toivon kaikille sitkeyttä, uusia innovaatioita ja parasta mahdollista tulevaisuutta rakentamisen moniulotteisessa ympäristössä!

Hannu Myöhänen
toimitusjohtaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20097_17782.jpg
Asuntomessujen 50 000 kävijän raja rikkoutui eilen
Valkeakosken asuntomessujen 50 000. kävijä kukitettiin messuportilla 21. heinäkuuta. Kotkasta asuntomessuille puolenpäivän aikaan saapunut nelihenkinen perhe, vanhemmat Minna Turunen ja Joni Räsänen sekä 12-vuotias Paavo Laakso ja pian vuoden vanha Joonatan Räsänen, vierailivat messuilla yhdessä ensimmäistä kertaa. Perhe yllättyi iloisesti, kun heitä vastassa oli Suomen Asuntomessujen kaupallinen johtaja Kari Salmi sekä Valkeakosken asuntomessujen projektipäällikkö Arto Vuorijärvi kukkien sekä kesäisen yllätyspaketin kanssa. Paketissa oli ilmaiset sisäänpääsyt messuille, ruokaliput, messuluettelot sekä patakinnassetti kesän grillijuhliin.Lisätietoa Valkeakosken asuntomessuista
20123_30130.jpg
Monier palkitsi vuoden kattoasentajan
Paasikiviopiston nykyisin koulutuskäytössä oleva vanha talli- ja navettarakennus sai monimuotoiselle katolleen Ormax-betonikattotiilet. Samalla uusittiin myös kaikki pellitykset ja sadevesijärjestelmä.
20229_79556.jpg
Turvalliset eristysratkaisut myös Joutsenmerkittyyn kohteeseen
Ympäristöystävällisyys, pitkä elinkaari sekä käytettyjen tuotteiden laatu ovat niitä, jotka tämän päivän rakentajaa, niin oman kotinsa rakentavaa kuin alan ammattilaistakin, kiinnostavat. Yksi tunnetuimmista laadun merkeistä on Joutsenmerkki, joka kertoo terveellisyydestä sekä turvallisuudesta. Valmistuvan rakennuskohteen on mahdollista saada Joutsenmerkki, kohteen kaikkien rakennusmateriaalien täyttäessä rakennustuoteryhmälle asetetut kriteerit.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Teknisten asiakirjojen kokoaminen
Toimenpiteet:Projektipäällikkö selvittää suunnittelijoiden kanssa yhdessä eri urakkatarjouspyyntöihin liitettävät tekniset asiakirjat.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:TarjouspyyntösuunnitelmatHyväksyntä:Projektipäällikkö
201710_50521.jpg
Muuttovalmis Play-talo netistä vartissa
Kastelli avaa talojen verkkokaupan PLAY-uutuusmallistollaKastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis omakotitalo suoraan verkosta. Palvelu on tehty pelinomaisen helpoksi, jossa oman Play-talon saa suunniteltua jopa vartissa. Kastelli haluaa näin helpottaa omakotirakentajien arkea.Osta talo verkosta -palvelu keventää talon hankintaprosessia huomattavasti, kun omakotitalon ostaja voi valita valmiista asiantuntijoiden valitsemista vaihtoehdoista itselleen sopivimmat ratkaisut. Näin rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä."Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään", kertoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.Aluksi palvelussa on tarjolla nyt esiteltävän Play-uutuusmalliston kaksi taloa, joihin voi valita muunmuassa haluamansa huoneet, ulkovärin, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Oman Play-talon voi suunnitellaja ostaa kätevällä pelinomaisella työkalulla. Osta talo verkosta -palvelussa asiakas näkee välittömästi, kuinka hänen tekemänsä valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä.
20095_16729.jpg
Toteuta unelmiesi kylpytila
Luonnonkivi on aito, ajaton ja kestävä sisustuskivi, jota on ilo katsella. Sisustusmateriaalina luonnonkivi on käytännöllinen ja helppohoitoinen. Moni arvostaa myös sen ekologisuutta ja paloturvallisuutta. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta. Koska luonnonkivi on materiaalina pitkäikäinen ja pidetty, se merkitsee myös mukavaa arvonnousua asunnolle.Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan. Se ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Lisätietoa luonnonkivituotteista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton