• Etusivu
  • Varusteet

Toimivat työvaatteet IKH:lta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö IKH
Julkaistu 30.03.2022Päivitetty 04.04.2022
20223_77567.jpg

IKH:n työvaatevalikoimasta löytyy jokaiseen työhön sopivat vaatteet niin miehille kuin naisille. Kuvassa Patronin Graniitti-takki ja Greyson-housut.

Laadukkaat ja toimivat työvaatteet ovat tärkeässä roolissa työmailla, sillä mukavuuden lisäksi ne parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta - tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työmaakäyttöön.

IKH on vuosien saatossa noussut merkittäväksi työvaatteiden hankintapaikaksi, sillä se edustaa mm. kahta suosittua työvaatemerkkiä, Patronia ja Helly Hansenia. IKH:n työvaate- ja asustevalikoima onkin saanut runsaasti kiitosta monipuolisuudestaan ja laadustaan. Näkyvät työvaatteet ovat edustettuna laajasti sekä kesä- että talvikäyttöön. Työvaatteet rakennustyömaille, koneenkuljettajille, metsureille, kotitimpureille, hitsareille ja maatalouteen, löydät kaikki IKH:lta. Myös kotimaiset Sievi-jalkineet ovat myymälöiden valikoimassa.

Patronin hinta-laatusuhde on saanut kiitosta

Patron on IKH:n oma työvaatemerkki, joka on suunniteltu Suomessa, kotimaisten työmaiden tarpeisiin. Patron-työvaatteet ovat pitkän tuotekehityksen tulosta ja ne on testattu aidoilla työmailla. Kehitystyö on jatkuvaa ja se perustuu käyttäjien palautteisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Viimeisimpänä malliparannuksia on tehty muun muassa taskutuksiin ja istuvuuteen. Patron onkin vuosien saatossa noussut suureen suosioon ja saanut kiitosta muun muassa hinta-laatusuhteestaan. Vaatteet ovat toiminnallisuudeltaan monipuolisia ja kestävyydeltään huippuluokkaa.

Etsitpä sitten hyviä perustyövaatteita tai näkyviä, palosuojattuja tai vedenpitäviä suojavaatteita, kattavasta Patron-valikoimasta löydät vastauksen kaikkiin työtarpeisiin ja erilaisiin sääolosuhteisiin. IKH on koonnut Patron-KESÄtyövaatteet yksiin kansiin. Kuvastoon pääset tutustumaan tästä! Kaikki Patron-tuotteet löytyvät myös IKH:n verkkokaupasta.

Kesällä voi pukeutua kevyemmin työssäkin. Patron –mallistossa on huomioitu laajasti vuodenaikojen vaihtelut.
Kesällä voi pukeutua kevyemmin työssäkin. Patron –mallistossa on huomioitu laajasti vuodenaikojen vaihtelut.

Helly Hansen – korkealaatuiset vaatteet työhön ja vapaa-aikaan

IKH:n valikoimasta löydät myös Helly Hansenin pohjoisen olosuhteisiin valmistamat vaatteet. Korkealaatuiset vaatteet sopivat niin ammattilaisille kuin vapaa-aikaan. Työvaatteissa on kiinnitetty huomiota muotoiluun, hyvään istuvuuteen, suojaaviin ominaisuuksiin sekä tyylikkyyteen.

Helly Hansen kehittää jatkuvasti uusia materiaaleja, ja työvaatteet valmistetaan kiinteässä yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Vaativissa töissä vaatteiden hengittävyys nousee merkittävään rooliin. Helly Hansenin työvaatteissa pysyt virkeänä koko päivän.

Katso Helly Hansen -työvaatteiden valikoima tästä.

IKH:n valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset Helly Hansen -työvaatteet.
IKH:n valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset Helly Hansen -työvaatteet.

Kotimaiset Sievi-työjalkineet vaativallekin käyttäjälle

Työjalkineiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kenkien ominaisuuksiin ja käyttömukavuuteen sekä istuvuuteen. Valitse kenkä aina työtehtävän mukaan. Laadukkaan työkengän lähtökohtina ovat kestävät materiaalit, pitävä pohja ja hyvä istuvuus. Monipuoliset suojaominaisuudet, kuten naulaanastumissuoja ja varvassuoja, suojelevat jalkoja työpäivän aikana. Myös kuumuutta ja öljyä kestävä materiaali on useissa turvakengissä vaadittu ominaisuus.

Sievin työjalkineet ovat suomalaista designia ja työtä, ja ne ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos. Jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon mm. turvallisuus ja työympäristöjen asettamat vaatimukset. IKH:n myymälöistä löydät laajan valikoiman Sievin tyylikkäitä turvajalkineita, jotka jalassa jaksat tehdä pidemmänkin työpäivän. Tutustu tästä!

Sievi Cobra -mallisto edustaa työkenkien viimeisintä osaamista. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kehittää tuotteet, joissa on erinomainen jalkaansopivuus, markkinoiden kehittynein iskunvaimennus ja erinomaiset pito-ominaisuudet – unohtamatta tuotteen kestävyyttä, turvallisuutta ja ulkoasua. Tuoteperheestä löytyy neljä mallia erilaisiin käyttötarpeisiin. Pohjaan integroidun PU-kärkikupin ansiosta kaikki mallit sopivat erinomaisesti myös koviin käyttöolosuhteisiin.
Sievi Cobra -mallisto edustaa työkenkien viimeisintä osaamista. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kehittää tuotteet, joissa on erinomainen jalkaansopivuus, markkinoiden kehittynein iskunvaimennus ja erinomaiset pito-ominaisuudet – unohtamatta tuotteen kestävyyttä, turvallisuutta ja ulkoasua. Tuoteperheestä löytyy neljä mallia erilaisiin käyttötarpeisiin. Pohjaan integroidun PU-kärkikupin ansiosta kaikki mallit sopivat erinomaisesti myös koviin käyttöolosuhteisiin.

Muista myös asusteet ja työkäsineet

Työpukeutumisen mukavuus alkaa alimmasta kerroksesta ja toimivaan työpukeutumiseen kuuluvat myös välivaatteet, päähineet, vyöt, sukat ja olkaimet. Myös asianmukaiset työkäsineet kuuluvat tärkeänä osana moneen työtehtävään. IKH:n laajasta työkäsineiden valikoimasta löydät helposti hanskat hommaan kuin hommaan!

20223_77571.jpg

Työvaatteiden valinta

Vaatteita valitessa kannattaa huomioida sekä työtehtävät että omat mieltymykset; joustavatko vaatteet tarpeeksi ja tuntuuko materiaali miellyttävältä päällä. Tarvitsetko työtehtävääsi erityisen kestävästä materiaalista valmistetun vaatetuksen vai ovatko keveys ja hengittävyys sinulle tärkeimmät valintaperusteet?

Kannattaa myös varmistaa, että taskuja on riittävästi. Useimmissa työhousumalleissa on polvisuojataskut ja reisitasku ainakin toisella puolella, mutta monessa ammatissa käytettävyyden kannalta tärkein seikka voi olla riipputaskut, joihin pystyy sijoittamaan pienikokoiset, jatkuvassa käytössä olevat käsityökalut.

Suomen sääolosuhteissa myös veden- ja tuulenpitävyys on monelle ulkona työskentelevälle olennainen kriteeri. Eri vaatemallien koot voivat vaihdella, joten kokeile rohkeasti eri kokoja löytääksesi itsellesi sopivat. Jos tarvitset lyhyen mallin, sovita D-kokoja. Lahkeen pidennyskin onnistuu – työhousuista löytyy lähes poikkeuksetta lahkeen pidennysvara.

20223_77572.jpg

Asiantuntija avuksi

Työvaatteita ja -jalkineita kannattaa sovittaa ja vertailla, minkä vuoksi suosittelemme käymään lähimmässä IKH-myymälässä sovittamassa niitä asiantuntijan opastuksella. Useimmissa IKH-myymälöissä ovat varta vasten koulutetut työvaatemyyjät apunasi työvaatetuksen valinnassa.

Erotu profiloimalla yrityksesi työvaatteet

Työntekijöiden asianmukaiset ja profiloidut työvaatteet ovat erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä ja uskottavuutta sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä, työssä viihtymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. IKH palveleekin laajasti myös yrityksiä ja suurimpien IKH-myymälöiden palveluihin kuuluu nopeat ja joustavat painatus- ja brodeerauspalvelut. Pienemmät erät voit saada mukaasi jopa ostosten yhteydessä. Palvelu pelaa myös isommille erille.

20218_72128.jpg
Info

Info

Katso myös nämä:

IKH
Varusteet
työvaatteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202010_67217.jpg
Huomiovaatteissa näyt työssä ja vapaa-ajalla
Hi-vis työvaatteet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä näkyvyyttä päivänvalossa ja ulkoisen valolähteen valaisemana pimeällä. Varsinkin liikenteessä ja rakennustyömailla käyttäjän on oltava hyvin havaittavissa, joka suunnasta katsottuna. Huomiovaatteen tärkein tehtävä onkin onnettomuusriskien vähentäminen. Ammattikäyttöön tarkoitetun työvaatteen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin myös kestävyys ja käyttömukavuus. Kovassa työssä vaatteita kuluu, mutta jotta työvaatteissa jaksaa koko päivän tehdä tehokkaasti töitä, on käyttömukavuuden oltava kohdillaan!
20214_65417.jpg
Rakennusteline ei ole vain uudisrakentajan apuri - 5 vinkkiä telineiden käyttöön
Rakennusteline voidaan helposti mieltää vain uudisrakentajan apuvälineeksi isoissa tai pienissä kohteissa. Esimerkiksi piharakennuksen katon kasaus onnistuu helpommin telineiltä tai sisäkaton kipsilevyjen asennus, mutta rakennustelineillä voi tehdä paljon muutakin. Olemme koonneet 5 vinkkiä telineiden käyttöön.
202011_67457.jpg
Oikeanlaiset suojaimet takaavat turvallisen työskentelyn
Asianmukaiset suojaimet ovat pakollisia rakennustyömaalla, mutta tärkeitä myös kotona tehtävissä remonteissa ja huoltotöissä. Suojaimet suojaavat työntekijää ja takaavat turvallisen työskentelyn. Tärkeää on käyttää tyyppihyväksyttyjä ja standardit täyttäviä suojaimia. IKH:n valikoimasta löydät oikeanlaiset suojaimet jokaiseen työtehtävään.
Rakennusammattilainen ragnar estam testasi patronin ja sievin työvaatteita ja kenkiä. kuvassa ragnar heittää rakennusjätettä lavalle työmaalla
Miten Patron-työvaatteet ja Sievi-työkengät pärjäsivät testissä työmaalla?
Olen 40-vuotias rakennusalan ammattilainen, joka toimii laajassa mittakaavassa, mukaan lukien myös pienimuotoiset kiinteistönhoito- sekä kunnossapidon työt. Työni on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa: katoilla, montunpohjalla, sisätiloissa ja ulkona. Teen aliurakointia isommille rakennusyrityksille sekä tietenkin omia projekteja huoneistoremonteista pieniin uudisrakennusprojekteihin. Ja tietenkin kaikkea siltä väliltä.
Jukka Vaara testasi Sievin työjalkineita ja IKHn Patron talvityövaatteita pohjoisessa Suomessa
Näin Patron-työvaatteet ja Sievi-työkengät pärjäsivät pohjoisessa
Ensimmäisenä tietenkin minusta. Olen vajaan parikymmentä vuotta auton ratissa töitä tehnyt pohjoisen asukki. Teen töitä yrityksessä, joka kuljettaa poroja paliskunnista teurastamolle.Testikäyttöön sain IKH Patron ja Sievin työvaatepaketin: Patron talvimallin takki ja haalarihousut sekä Sievin varrelliset turvakengät. Porokuljetuksissa vaatteilta ja kengiltä vaaditaan paljon. Lämpötilavaihtelu on kova, sotkeutuminen on jatkuvaa ja eläinten kanssa touhutessa vaatteiden ”istuminen” on tärkeää. Sarvet, auton rampit ja lukitukset aiheuttavat välillä vaaratilanteita.
Patron työvaatteiden ja sivi jalkineiden testaajat kuvissa vierekkäin
Talvityövaatteet ja -kengät testissä: Lue miten Patron ja Sievi pärjäsivät ammattilaisten käytössä
Kolme testaajaa pääsi kokeilemaan Patron talvityövaatteita ja Sievin talvityöjalkineita. Testattavana olivat Patronin Austin FL.keltamustat talvihousut ja Anton tai Amber talvityötakki sekä Sievin MGuard RollerH XL+ S3 HQR talvikenkä. Alta pääset tutustumaan testaajien tunnelmiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton