• Etusivu
  • Rakentaminen

Tarjouspyynnöt lähteneet, vielä voit ilmoittautua jälkijunaan!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.04.2009
20094_16424.jpg

Energiavahtipalvelun ostoyhteenliittymä toteutetaan otollisen markkinatilanteen takia ripeässä aikataulussa, tarjouspyynnöt lähtivät liikkeelle 22.4. kello 14:00 yhteensä 26:lle eri sähköyhtiölle. Tarjousaikaa on vain viikko ja voittanut tarjous julkaistaan osallistujille ensi keskiviikkona 29.4. jonka jälkeen jokainen osallistunut päättää erikseen hyväksyykö tarjouksen vai ei. Tarjous on voimassa vain keskiviikkoon 13.5. asti joten jokaisen osallistuneen kannattaa olla ajoissa liikkeellä jotta tarjous ei vahingossa mene ohi.

Mikäli et vielä ole liittynyt mukaan joukkoon on sinulla vielä mahdollisuus osallistua. Mikäli voittanut yhtiö rajaa tarjouksensa kattamaan vain tarjouspyynnössä esitettyä kuluttajamäärää otetaan nyt määräajan (22.4. kello 14:00) jälkeen liittyneitä mukaan sitä mukaa kun joku tarjouspyynnössä mukana olleista ilmoittaa ettei hyväksy tarjousta.

Tule mukaan ostoyhteenliittymään:

Ostoyhteenliittymään ilmoittautuneilta kerätään seuraavat tiedot:

a) asunnon/työpaikan/kesämökin sulakekoko
b) nykyinen sähkönkulutus vuositasolla (aikatariffissa jaoteltuna eri kulutusmaksujen voimassaoloaikojen mukaan)
c) tämänhetkinen tariffitaso ja
d) nykyinen energian myyjä
e) sekä paikallinen sähköyhtiö joka vastaa sähkön siirrosta

Nämä yllämainitut tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjouspyyntöön voit siis liittää myös useampia kulutuspisteitä. Tietojen täyttöä helpottaa, mikäli otat viereesi viimeisen sähkölaskun.

Tarkista myös että sopimuksesi on joko toistaiseksi voimassa oleva tai että se päättyy viimeistään heinäkuun 2009 aikana, sillä sen jälkeen päättyviä sopimuksia ei voida määräaikaisuutensa vuoksi vaihtaa.

Tarjouspyynnön tekeminen, tarjousten arviointi ja päätöksenteko

Tarjouspyynnöt lähtivät siis jo liikkeelle, mutta liittymisiä otetaan vastaan edelleen sillä tarjouspyynnössä esitetty määrä täsmennetään yhtiöille vielä maanantaina 27.4. kello 12:00 jonka jälkeen tilanne lukitaan. Tarjousten saamisen jälkeen teemme jäsenten puolesta tarjousvertailun ja esityksensä siitä, mikä tarjous on edullisin. Vasta tämän jälkeen jokainen jäsen tekee oman päätöksensä hyväksyä tai hylätä tarjous.

Liittyessäsi nyt mukaan tarjouspyyntövaiheeseen et siis vielä sitoudu mihinkään.
Lopullisen päätöksen sähköyhtiön vaihdosta teet tarjouksen saatuasi, eli 29.4.2009 jälkeen mutta HUOM! ENNEN 13.5.2009, jolloin sähköyhtiöiltä saatu tarjousaika päättyy. Huomioi että sähköyhtiöiden tarjousaika on siis voimassa vain kaksi viikkoa!

Tule mukaan ostoyhteenliittymään:

Olen Rakentaja.fi-jäsen, liity ostoyhteenliittymään mukaan tästä

En ole Rakentaja.fi-jäsen, liity ostoyhteenliittymään mukaan tästä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57122.jpg
Onko mullan laadulla merkitystä? Miksei peltomulta kelpaa?
Hyvällä mullalla voit antaa puhtia esimerkiksi vanhoille istutuksille tai luoda laadukkaan kasvualustan uudelle nurmikolle.
20083_9428.jpg
Tervetuloa messuille!
Porin Rakennusmessut 2008 järjestetään jo 35. kerran Porin Karhuhallissa 15.-16.3.2008. Jo perinteeksi muodostuneiden messujen järjestäjänä toimii tuttuun tapaan Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry.
202210_47202.jpg
Onnistunut hanke
Lähteä yksin vetämään rakentamis- tai remonttihanketta ilman ammattiapua saattaa olla haastavaa ja stressaavaa. Ilman ammattilaisten ohjausta ja asiantuntemusta voi olla vaikeuksia tehokkaassa suunnittelussa, kustannusten hallinnassa ja odottamattomien ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi ammattilaiset voivat tarjota arvokkaita neuvoja ja vinkkejä, jotka voivat säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia pitkällä aikavälillä. Yhteistyö ammattilaisten kanssa varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksia ja rakentamisen standardeja sekä pysyy tiukasti budjetissa.Rakentajan tai remontoijan kannattaakin palkata osaava ammattilainen projektin veto- ja suunnitteluvastuuseen.
20116_26730.jpg
Sadevesijärjestelmä
Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ja toimiva sadevesijärjestelmä. 150 neliön katolla 20 mm:n sade tarkoittaa 3000 litraa poisjohdettavaa vettä, kaatosateessa, vieläkin suurempaa määrää, joten kestävyyttä vedenpoistossa tarvitaan. Icopalin Sadetar selviää haasteesta voittajana, siksipä Icopal myöntääkin Sadetar-sadevesijärjestelmälle kymmenen vuoden takuun!
201310_36648.jpg
ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä
ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksiNykymaailmassa on hyvä tietää, kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä sopii yhtä hyvin uusiin omakoti- ja kerrostaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Omakotitalopaketti on helppo tilata ja helppo asentaa - kaikki tarvittavat osat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.Lue lisää: ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Alustava aikataulu, välitavoitteet
Toimenpiteet:Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii hankkeen alustavan rakentamisaikataulun työn käynnistymisajankohdan varmistuttua. Mahdolliset välitavoitteet selvitetään käyttäjän kanssa. Aikataulussa otetaan huomioon hankkeen rahoituksen järjestely. Saneerauskohteissa on huomioitava käyttäjän toiminta korjattavassa rakennuksessa tai käyttäjän tarvitsemat väliaikaiset tilat.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Yleisaikataulu.Hyväksyntä:Töiden aloituksen, valmistumisen ja välitavoitteiden osalta rakennustoimikunta ja tuleva tilojen käyttäjä, muuten rakennuttajatehtävistä vastaava projektipäällikkö.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton