• Etusivu
  • Tutkimus

Rakentaja.fi kävijätutkimus 2019

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Auta meitä kehittämään Rakentaja.fi -palveluamme vastaamalla kävijätutkimukseen. Vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Rakentaja.fin verkkokauppaan.

Tutkimus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201111_28479.jpg
Elämänvirtaa antaa
Vapaa-ajan asuntoon ja omakotitaloonABB:n kotimaiset mittauskeskukset on tehty kestämään kovissa olosuhteissa ja sulautumaan ympäristöönsä. Rakennusprojektin alkaessa mittauskeskus pystytetään usein ensimmäisenä tontille.Näpsä plus -mittauskeskuksen voit sijoittaa heti oikealle paikalleen, jolloin säästyt keskuksen myöhemmältä siirtämiseltä ja uudelleen asentamiselta. Näpsä plus -mittauskeskus on varustettu kahdella maadoitetulla pistorasialla ja voimapistorasialla. Voit yhdistää niihin kellokytkimen esimerkiksi auton lämmitystä tai pihavaloja ohjaamaan.Kaikki keskuksen pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja. Vikavirtasuojakatkaisija voi pelastaa tapaturmalta johto- tai laitevaurion sattuessa. Jokaisessa mittauskeskuksessa on varattu tila sisäänrakennetulle Stotz-ylijännitesuojalle. Se estää tehokkaasti salaman iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. man iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. Vaurioalttiit sähkölaitteesi, kuten tietokoneet ja televisiot ovat ylijännitesuojan ansiosta turvassa.
20142_37963.jpg
Suomalaiset ikkunat suomalaisiin koteihin
Energiatehokkaat Domus-ikkunat ovat suomalaisiin oloihin suunniteltuja. Ne tuovat aina parasta vastinetta rahallesi, tarjoten sopivan ratkaisun kaikkiin ikkunatarpeisiisi. Jokainen Domus-ikkuna on varma, kestävä ja ekologinen valinta, joka tarjoaa kotiisi suojaa, lämpöä, valoa ja huolettomuutta vuosikymmeniksi.Kaikki Domus-ikkunat tehdään mittatilaustyönä, mikä takaa, että ne sopivat kotiisi täydellisesti. Ikkunahankinnassa sinua auttavat ammattitaitoiset myyjämme ja tarvittaessa tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta kuljetukseen ja asennukseen.Domus-ikkunat vastaavat myös vaativan uudisrakentajan haasteisiin. Erityisesti Passiivi ja Passiivi Plus -ikkunat soveltuvat moderniin ja energiatehokkaaseen rakentamiseen, tarjoten markkinoiden parhaat lämmöneristysominaisuudet ja lasivaihtoehdot.Lue lisää Domus-ikkunoista
Kinkku tullut juuri uunista
Kompostori rakastaa joulukinkun lämmintä rasvaa
Nyt on vuotuisen kinkunrasvaongelman aika. Ongelmaksi joulupöydän herkun paistorasva muuttuu, jos sen kaataa viemärin tukkeeksi tai rottien iloksi. Työläs vaihtoehto on jäähdyttää ja paketoida rasva erilliseen purkkiin laitettavaksi sekajätteeseen. Sen sijaan kompostorin pieneliöt odottavat joulukinkun rasvaa vesi kielellä. Samalla lämmin rasva tuo kompostoriin talvella tarvittavaa lämpöenergiaa.
20071_2983.jpg
Rakennusalan ammatit
RakennusmiesRakennusmiehen tulee hallita lähes kaikki työmaalla tehtävät työvaiheet betonivalusta aina loppuviimeistelyihin asti. Raskaimpien töiden osalta työmaalla olevat nosturit ja muut koneet ja laitteet kuitenkin keventävät rakennusmiehen työtä. Työ vaatii silti hyvää fysiikkaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.Koulutusrakennusalan perustutkinto ammattioppilaitoksessa talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto oppisopimus
20203_63651.jpg
Bakteereita torjuvat laatat eivät ole tieteiselokuvasta
Kuvittele, että laattojen pinnat on käsitelty aineilla, jotka tappavat siihen leijuvat bakteerit. Samalla laatta tuhoaa myös ilmansaasteita ja hävittää pahat hajut huoneesta. Kaiken lisäksi laatta puhdistaa itse itsensä. Suoraan tieteiselokuvastako? Ei suinkaan, vaan tämän päivän saatavilla olevaa teknologiaa jokaiselle! Laattamaailma Oy tuo markkinoille uutuus laatat.
20183_52054.jpg
Rakentamisen laatu muodostuu ammattitaitoisista rakentajista
TTS – Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS kouluttaa vuosittain tuhansia opiskelijoita eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutusta tukee aktiivinen tutkimus- ja kehitystoiminta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton