• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennuslehti - rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka

Rakentajan toimitus
Päivitetty 01.04.2015
20086_11766.jpg

Rakennuslehti on Suomen rakennus- ja kiinteistöalan johtava uutis- ja ajankohtaislehti. Rakennuslehti tavoittaa viikoittain kaikki rakennusalan päättäjät ja aktiivisesti työssä käyvät rakennusmestarit, insinöörit ja diplomi-insinöörit. Rakennuslehti ilmestyy 40 kertaa vuodessa.

Rakennuslehden vuosikerta vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Tilaa Rakennuslehti tästä...

Ammattilaisen työkalut samassa lehdessä

  • Tärkein rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan ammattitieto yksissä kansissa
  • Viikkolehti pitää varmasti ajan tasalla
  • Uutisten lisäksi vahva paketti hyötytietoa joka numerossa
  • Tunnet henkilöt, tiedät tapahtumat ja kuulet ilmiöistä
  • Näet viikoittain alan avoinna olevat työpaikkailmoitukset

Tilaa heti, vuosikerta vain 67,2 € (norm. 112,2 €)

Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti voimassa olevaan kestotilaushintaan. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Irtisanomisen voi ilmoittaa puhelimitse soittamalla Sanoma Magazines Finlandin asiakaspalveluun.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

Tilaa Rakennuslehti tästä...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20144_39128.jpg
Kierrätyskaappi kannustaa kierrättämään
Työtehoseuran Ekologinen keittiö -hankkeessa suunniteltiin uudenlainen kierrätyskaappi kannustamaan lajitteluun ja kierrätykseen. Kaapin on suunnitellut TkT Heli Mäntylä Työtehoseurasta. Kaapin koko on 600 x 600 x 2100 mm ja se voidaan integroida osaksi keittiötä tai tarvittaessa sijoittaa muualle asuntoon. Runko ja laatikot ovat koivuvaneria ja ovet koivuviilulla päällystettyä rimalevyä. Pinta on kuultovahattu.
20169_47446.jpg
Aika valmistautua kattoturvatuotteilla talveen
Syksy on jo saapunut ja talvikin tekee tuloaan. Nyt onkin hyvä aika tarkistaa kattoturvatuotteiden kunto tai että onko niitä olemassa ollenkaan, ennen kuin katot ovat kokonaan lumen peitossa. Kaikkialla Suomessa on runsaslumisia talvia, nykyään myös Etelä-Suomen rannikolla. Liian heppoisten kattoturvatuotteiden asentaminen alueen vähälumisuuteen vedoten on virhe, joka kostautuu ennen pitkää.
20077_5739.jpg
Kauniita Kastelli koteja...
Markkinajohtajana Kastelli on voimakkaasti laajentanut talomallistoaan. Uusien mallistojen ohella uusia yksittäisiä talomalleja syntyy jatkuvasti. Jukka Vaaramon mukaan Kotimessut on mukava tapa esitellä Kastelli-koteja. - Messutalojen sisustukseen tai materiaaleihin ei ole puututtu, vaan rakentajat ovat ne itse valinneet omien mieltymystensä ja lompakkonsa mukaan. - Useissa kohteissa omistajat ovat myös itse toimineet rakentajine, jolloin syntyy todellisempi kuva rakentamisesta ja hyvä läpileikkaus Kastelli-talon mahdollisuuksista ja laadukkuudesta, Vaaramo kertoo.
202111_73691.jpg
Pieni ja helposti tyhjennettävä mökkivaraaja viimeisteli kesämökin remontin
Merikarvialle meren äärelle 1970-luvulla rakennettu hirsimökki on saanut vuosien varrella lisää mukavuuksia. Tuorein remontti toteutettiin viime kesänä, jolloin keittiö päivitettiin uusilla kalusteilla ja astianpesukoneella. Samalla myös lämminvesivaraaja vaihdettiin uuteen.
20191_56064.jpg
Vanha ullakko käyttöön?
Tarvitsetko kotiisi lisää tilaa? Todennäköisesti vastauksesi on myönteinen.Vanhan ja kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi tilaksi helpottaa akuuttia lisätilan tarvetta. Muutostyötä ei kuitenkaan saa lähteä tekemään tuosta vain, vaan tulee ottaa selvää, onko rakennuksessa jäljellä vielä rakennusoikeutta. Kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi onnistuu yleensä toimenpideluvalla, tämä tulee kuitenkin tarkistaa omasta rakennusvalvonnasta.
20183_52102.jpg
Taipuisa IV-järjestelmä ahtaaseen tilaan
Vallox BlueSky on asennusystävällinen ilmanjakojärjestelmä, johon kuuluu hajuttomasta polyeteenistä valmistettu taipuisa ilmanvaihtokanava, ääntä vaimentavat ilmanjakolaatikot sekä muut tarvittavat asennustarvikkeet.Vallox BlueSky -ilmanvaihtokanavassa on kaksinkertainen painumaton rakenne: uritettu ulkovaippa sekä antistaattinen,tiivis ja mikrobisuojattu sisäpinta. Sileä sisäpinta on likaa hylkivä ja se on helppo puhdistaa.Tulo- ja poistoilmakanavat tuodaan ilmanvaihtokoneelta ilmanjakolaatikoihin, joista Vallox BlueSky -kanavat johdetaanventtiileille. Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmä voidaan asentaa vaivattomasti väliseinien sisälle, välipohjiin, alaslaskettuihin kattoihin ja koteloihin tai betonivaluun. Kaikkien liitosten kätevä pikalukitus nopeuttaa asennusta.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton