• Etusivu
  • Rakentaminen

Näin hankit terassilasituksen

Terassilasituksen hankinnan viisi vaihetta

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 29.03.2024
Lumon_Espoo0042

Lasitetusta terassista nauttii koko perhe ympäri vuoden.

Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.

Lumon lasiterassi tuottaa iloa kaikkina vuodenaikoina. Kesällä lasiterassi toimii viihdyttävänä paikkana rentoutumiselle, juhlimiseen tai ruokailuhetkiin, aina aamupalasta iltapalaan saakka. Aurinko paistaa lasiterassilla syksyllä lämpimämmin ja varsinkin talvella on saunan jälkeen ihana jäädä katselemaan lumista maisemaa lasituksen läpi. Puhumattakaan siitä, että kevät saapuu lasiterassille aikaisemmin.

Terassilasituksen hankinnan 5 vaihetta

1. Suunnittele lasiterassin käyttötarkoitus

Yksi tärkeimmistä vaiheista, ellei tärkein, lasiterassia suunniteltaessa on määrittää selkeästi, mikä on tulevan lasiterassin käyttötarkoitus. Kun käyttötarkoitus on selkeä jo lasiterassin suunnitteluvaiheessa, osaa asiantuntija ottaa huomioon laaja-alaisesti koko terassin käyttöön tulevan pinta-alan. Käyttötarkoituksen ollessa selvillä, asiantuntija voi ottaa huomioon myös terassin kulkusuunnat, jotta esimerkiksi lasien avautumissuunnat tulee huomioitua.

2. Varaa ilmainen suunnittelukäynti

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin täyttämällä tältä sivulta löytyvän lomakkeen. Lumonin asiantuntijoille voi myös soittaa numeroon 020 7403 200. Maksuttomalla suunnittelukäynnillä asiantuntija tulee katsomaan olemassa olevaa terassiasi, ottaa mittoja ja suunnittelee kanssasi sinulle sopivan lasituksen. Jos sinulla on vain paikka terassi, ilman pohjia, voi asiantuntija auttaa sinua kokonaisuuden suunnittelussa. Onkin hyvä, jos jo suunnittelukäyntiä varatessasi kerrot suunnittelutarpeista ja lähtökohdista. Käynnin aikana saat myös 3D-piirroksen terassilasituksistasi.

3. Suunnittelukäynnillä saat tarjouksen lasituksesta

Kun Lumonin asiantuntija on tutustunut kohteeseen ja esitellyt parhaan mahdollisen ratkaisun, saat tarkan hinta-arvion juuri sinun kohteeseesi sopivasta lasituksesta. Jos sinulla on vanha lasitus, joka on tullut tiensä päähän, Lumon auttaa kierrätyksessä. Jos asut rivitaloyhtiössä ja sinulle on tulossa Lumonin edustaja suunnittelukäynnille, kannattaa vinkata lasituksen hankinnasta myös naapurille. Yhteishankinta on aina edullisempi tapa hankkia Lumon terassilasitus.

4. Tarjouksen hyväksyntä ja asennusajankohdan valinta

Kun lasitus on valmiina, Lumon ottaa yhteyttä asennusajankohdan sopimiseksi. Uusia terassilaseja odotellessasi kannattaa tutustua myös Lumonin verkkokaupan tarjontaan. Löydät verkkokaupasta laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita, joilla saat tehtyä lasitetusta terassistasi entistäkin mukavamman.

5. Lasituksen toimittaminen, asennus ja käyttöönotto

Pääosin asennus tapahtuu yhdessä päivässä, mutta poikkeustapauksissa Lumonilta kerrotaan, jos asennus viekin kauemmin. Kun asennus on valmis, asentaja opastaa lasien käytössä ja antaa käyttöohjeen. Sen jälkeen pääset nauttimaan viihtyisästä lisätilastasi.

Lumon lasiterassi Espoo 2
Lumon lasiterassi Espoo 4
<p data-block-key="d6u5e">Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Lasien ja profiilien värityksellä lasiterassi saadaan sopimaan talon tyyliin.</p>
Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Lasien ja profiilien värityksellä lasiterassi saadaan sopimaan talon tyyliin.

Lasiterassi tuottaa iloa ympäri vuoden

Lasien ansiosta terassi pysyy puhtaana, terassi voi toimia vaatteiden tuuletustilana ja pyykkien kuivatustilana. Lasitetulla terassilla voi nukuttaa lapsia vaunuissa ja se voi toimia vaikkapa ulkoiluvälinevarastona. Lisäksi lasiterassilla on käyttöä myös talvisin. Se mahdollistaa kalusteiden säilytyksen talviaikaan niin, että ne säilyvät hyvinä kevättä odottaen. Joulukuusi, kynttilät ja lyhdyt voidaan sijoittaa lasiterassille luomaan tunnelmaa ja ilahduttamaan pimeänä vuodenaikana.

Info

Info

Unelmissa terassin lasitus? Toimi nyt!

Haaveiletko lasituksesta? Lasitusprojekti kannattaa aloittaa ajoissa, sillä vaikka ulkona olisi vielä viileää, lasitetulla terassilla tai parvekkeella viihdyt jo heti kevättalven alusta asti. Jos aloitat lasituksen suunnittelun vasta keväällä, on osa potentiaalisesta terassi- tai parvekekaudesta lipunut jo ohi suun saatuasi lasituksen. Olemalla askeleen edellä, pääset nauttimaan viihtyisästä oleskelutilasta jo kevään ensimmäisten auringonsäteiden saapuessa. Kasvien istutuspuuhatkin pääsee aloittamaan hyvissä ajoin, koska lasitetulle terassille ja parvekkeelle kevään lämpö saapuu jo silloin, kun ulkona maa on vielä jäässä.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Rakentaminen
lasitukset
terassi
terassit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_62805.jpg
Päästä terassi-inspiraatio valloilleen
Olipa vuodenaika mikä tahansa, on auringonsäteet ilo ottaa vastaan omalla lasiterassilla. Vaikka maassa olisi vielä lunta, saattaa lämpötila lasitetulla terassilla nousta aurinkoisina päivinä jopa 20 asteeseen. Lasitus mahdollistaa terassin hyödyntämisen myös läpi viileämpien vuodenaikojen. Se suojaa terassikalusteita ja tekstiilejä tehokkaasti kosteudelta, tuulelta, lumelta ja pölyltä. Lasiterassia pystyy hyödyntämään erilaisiin tarkoituksiin ympäri vuoden.
20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
20186_53376.jpg
Lasiterassi jokinäkymällä
Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) sijaitsee rannassa ja lasiterassilta aukeavatkin upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.
20213_68111.jpg
Routasuojaus tulee muistaa myös terassin ja pihakiveyksen teossa
Elääkö terassisi talvella omaa elämäänsä? Tai nouseeko kiveys joissain kohdissa niin, että lähes kaadut aina siitä mennessäsi? Terassin ja pihakiveyksen suunnittelussa sekä toteutuksessa kannattaakin aina muistaa, että talvi ja sen myötä routa tuovatkin omat haasteensa.
20184_52728.jpg
Vinkit mökkeilijälle terassilasien hankintaan
Mökkikaudesta nautitaan vuosittain, kuka lyhyempään, kuka pidempään. Mieleen pulpahtelee ajatuksia, mitä kaikkea mökillä pitäisikään tehdä tai miten mökkielämästä tekisi vieläkin mukavampaa. Onko mielessä esimerkiksi mökkiterassin lasittaminen? Lasitetun terassin ei nimittäin tarvitse olla pelkästään omakoti- tai rivitaloasumisen luksusta. Lasitettu terassi tuo lisää viihtyvyyttä ja asumismukavuutta myös mökille tai vapaa-ajan asunnolle ja mahdollistaa ihanasta kesämökistä nauttimisen kaikkina vuodenaikoina.
20193_56680.jpg
Uudella tiilellä tasaista kattopintaa
Euroopan laajimmasta savi- ja betonikattotiilien valikoimasta löydät sopivan tuotteen kaikkiin kohteisiin aina kesämökistä moderniin citykotiin. Kattomateriaalina tiili on kaunis ja kestävä. Se edustaa klassista rakentamista ja on siksi aina muodissa.Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsi kädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan myös vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.Laske kustannusarvio BMI Ormax -kattolaskurilla

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton