• Etusivu
  • Talo

Comfort – uraa uurtava Lämpölattia

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.05.2008
20085_10843.jpg

Comfort on maxitin kehittämä Lämpölattia, jossa yhdistyy nerokkaalla tavalla monta toimintaa, kuten loistava askeläänieristys, lämmön tasaisuus alumiinisten lämmönluovutuslevyjen ansiosta sekä luja, ohut ja kerralla suora pintalaatta maxitin kuituvahvisteisesta tasoitteesta. Ohuen ja kevyen pintalaatan ansiosta lattialämpö reagoi äärimmäisen nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on erittäin tasainen ja miellyttävä sisälämpötila sekä huomattavat säästöt energialaskussa.

Reagoi nopeasti lämmönvaihteluihin -mukavuutta ja energiansäästöä

  • Todella tasainen sisälämpötila ulkoilman nopeista vaihteluista huolimatta.
  • Lattia luovuttaa lämpöä huonekohtaisesti silloin kun tarvitaan – ei useiden tuntien viiveellä.
  • Vesikiertoinen lämmitys mahdollistaa vaihtoehtoistenlämmitysmuotojen käytön; kaukolämpö, öljy, puu, maalämpö, sähkö jne.
  • Lattialämmöllä voidaan yleensä pitää noin 2°Calhaisempi keskilämpötila kuin patterilämmityksellä.Tämä merkitsee noin 10 % säästöä lämmityskuluissa. Lisäksi lattialämmölle ominainen matala menoveden lämpötila nostaa lämmönjakohuoneen hyötysuhdetta ja alentaa näin energiakuluja.
  • Alumiini johtaa lämpöä noin 400 kertaa paremmin kuin tasoite, joten lämpö levittäytyy erittäin tehokkaasti ensin sivusuunnassa. Paljas jalka ei tunne lämpötilaeroja putken kohdalla tai niiden välissä edes kivipinnoitteella.

Yhdistetty lämpö- ja askeläänieriste

Levyjen eriste on huippuunsa hiottua nk. askeläänieristyslaatua, jolla samalla hoituu askeläänieristäminen sekä lämmitetyn pintalaatan irroittaminen kantavasta rungosta.

Alhaiset rakennuskustannukset

  • Ohut rakenne – pieni tasoitemenekki.
  • Putket voidaan asentaa pääosin c/c 300 mm välein, mikä säästää putkia perinteiseen dB-lämpölattiaan nähden.
  • Ei aikaa vievää levyjen suikaloimista tai urittamista.
  • Ei betonille ominaista halkeilua, käyristymistä,hidasta kuivumista.
  • Askeläänivaatimukset täyttyvät myös ohuemmilla
  • ontelo- tai betonilaatoilla. Säästöä rakennuksen runkoratkaisuissa.
  • Lämmön voi kytkeä päälle jo asennusvaiheessa jolloin rakennustyömaalla ei tarvita muita kalliita ja tiellä olevia tilapäislämmittimiä.
20085_10844.jpg

Sopii kaikenlaisiin rakennuksiin

  • Pien- ja kerrostaloihin, asuntoihin, toimistoihin hotelleihin, sairaaloihin, kauppoihin jne.
  • Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen.
  • Voidaan pinnoittaa mm. parketilla, klinkkerillä muovi- ja tekstiilimatolla jne.
  • Ei pattereita ikkunoiden alla.
  • Suuri lämmönluovutus mahdollistaa myös isot ikkunat.

Nopea ja vaivaton tilata ja asentaa

  • Kerralla suora lattia. Toimitukseen kuuluu sekä lämmitysjärjestelmä että pinnoitusvalmis maxitin pumpputasoitteesta tehty todella luja ja kerralla suora lattia.
  • Levyjen asentaminen käy nopeasti.
  • Helppo tilata. Saat kokonaistarjouksen koko
  • Lämpölattiasta aina suunnittelusta pinnoitusvalmiiseen
  • pintalaattaan asti.

Lisätietoa Lämpölattiasta...
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sähkösopimus
Mistä tiedän, että uusi sähkösopimukseni on tullut voimaan?Tyypillisesti noin 2-4- viikon kuluessa tilauksen tekemisestä saat uudelta sähkönmyyjältä sopimusvahvistuksen, jossa vahvistetaan uuden sähkösopimuksen sisältö.
20212_68482.jpg
Nyt on oikea aika hankkia tarvitsemasi akkutyökalut
Hyvillä työkaluilla hommat sujuvat. Mitkä sähkötyökalut helpottaisivat sinun remonttiasi tai pihan hoitoa? Pelaamalla Bosch-työkalupeliä ja valitsemalla haluamasi sähkötyökalut, osallistut niiden arvontaan.
IDO Glow Art TurboFlush
Hyvää voi kehittää vieläkin paremmaksi: Kolme syytä tutustua uudenlaiseen lattia-wc-istuimeen
Wc-käynti on jokaiselle jokapäiväistä. Jokapäiväisestä toimenpiteestä on mahdollista tehdä entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisempää. Luonnon resurssimme ovat rajalliset, jolloin tuotteiden kestävyys ja alhainen vedenkulutus nousevat keskiöön. Käyttäjäystävällisyyttä voi tarjota istuimen helppo puhdistettavuus ja wc-käynnin hiljaisuus, joka on arvossaan erityisesti yöaikaan.Saniteettiteknologian ja -keramiikan kotimainen markkinajohtaja IDO on kehittänyt entistä paremmaksi uutta lattia-wc-istuinta. Tässä kolme syytä tutustua ensiluokkaiseen lattia-wc-istuin -uutuuteen.
20182_51513.jpg
Kasvintunnistus on koukuttavaa salapoliisityötä
Luonnonkasvien tunnistus on kuulunut aina osaksi koulun biologian opetusta. Kasvien keruu herbaarioon herättää monella muistoja omasta kouluajasta, ja joillain meistä on vieläkin vintillä haalistuneita näytteitä kasviprässissä. Herbaariot ovat vaihtuneet digitaalisiksi, mutta samojen ulkoisten tunnusmerkkien avulla kasvintunnistusta vielä nytkin tehdään kuin silloin ennen vanhaan.
201312_37407.jpg
Suunniteltu sähköistys pelastaa arjen
Yksinkertaisimmillaan sähköistyksen ohjauksella voidaan tarkoittaa esimerkiksi olohuoneen valaistuksen ohjaamista katkaisijasta tai himmentimestä. Muita toimintoja voidaan ohjata myös yksittäisillä laitteilla, kuten termostaateilla, kosteusvahdeilla ja läsnäolotunnistimilla. Sähköistys kannattaa nykyaikaistaa kotia remontoitaessa, ja taloa rakentaessa se kannattaa suunnitella hyvin omiin tarpeisiin sopivaksi ja joustavaksi.
20161_45206.jpg
Kohteeseen asennettu katto- ja peitelistaa
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton