• Etusivu
  • Rakentaminen

Finlaysonin Muumi-tuoteperhe laajenee

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.09.2008
20089_13032.jpg

Puistomuumi-pussilakanasetti

Finlaysonin suosittu ja hellyyttävä Muumi-tuoteperhe kasvaa syksyllä 2008 muhkealla Muumimatolla sekä Puistomuumi-pussilakanasetillä. Myös Muumi-froteepyyheperhe kasvaa suositulla Nuuskamuikkunen-hahmolla.

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

Muumi-pussilakanat ja -tyynyliinat

Finlaysonin Muumi-pussilakanaperheen uusin tulokas on värikäs Puistomuumi-setti. Syksyn värejä hehkuvassa Puistomuumi-kuosissa on aistittavissa tuulahdus raikkaasta luonnosta, jonne Muumit lähtevät retkelle sadonkorjuun aikaan. Syksyinen pussilakanasetti on saatavilla sekä aikuisten (150x210 cm/55x65 cm) että lasten (120x160 cm/ 55x65 cm) koossa.

Pussilakanavalikoimassa jatkavat edelleen myös suositut Ruusumuumi, Satumuumi, Talvimuumi ja Pomppumuumi.

Muumi-matto

20089_13033.jpg

Muumi-tunnelmaa voi jatkaa kylpyhuoneeseen sinisellä, muhkealla Muumi-matolla (50x80 cm). Pienet ja isot jalat viihtyvät pitkään mukavalla Muumi-matolla, jonka voi vesipestä 30 asteessa.

Muumi-pyyhkeet

Finlaysonin Muumi-pyyheperhe kasvaa uudella Muumi-hahmolla. Vihreät Nuuskamuikkunen-pyyhkeet saa sekä kylpy- että käsipyyhkeenä (70x140 cm ja 50x70 cm). Muumi-pyyheperheestä tutut Myy, Niiskuneiti, Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Haisuli ovat edelleen mukana lasten ja aikuistenkin värikkäissä kylpyhetkissä.

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

20089_13034.jpg
20089_13035.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20165_46620.jpg
Vapaa-ajanasunto on kuin mikä tahansa rakennus
Talviasuttava loma-asunto on ominaisuuksiltaan kuin mikä tahansa rakennus: Ellei ilma vaihdu, kosteus ei poistu ja rakenteet kärsivät. Ympärivuotiseen käyttöön rakennettavissa mökeissä ja huviloissa pitää huomioida rakennusmääräyksien vaatimukset ja huolehtia myös ilmanvaihdosta.Ilmanvaihdon tarve loma-asunnossa korostuu esimerkiksi saunomisen yhteydessä, jolloin usein pieneen tilaan kohdistuu suuri kosteuskuorma. Kosteus tiivistyy ikkunoihin ja jos kosteustaso säilyy pitkään korkeana, kosteus tiivistyy myös rakenteisiin aiheuttaen mm. homevaurioita.Koneellisen ilmanvaihdon tehtävät ovat loma-asunnossa samat kuin vakituisessakin asunnossa: Poistaa kosteutta, rakennusmateriaalien päästöjä ja ihmisten hengittämää hiilidioksidia ja tuoda tilalle suodatettua raikasta ilmaa. Lämmöntalteenotto varmistaa sen, että ilma tulee sisään vedottomasti ja energiatehokkaasti.
20217_71535.jpg
Mökkiäänestys on ratkennut - katso tulokset!
Rakentaja.fin järjestämässä mökkiäänestyksessä annettiin 21.6.−5.7.2021 yhteensä 2 150 ääntä. Neljän ehdokkaan joukosta voittajaksi nousi 892 äänellä modernin skandinaavinen hirsihuvila Honka Lux, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu valon ehdoilla. Kakkossijan nappasi 639 äänellä Hirsi-Kastelli Aisti.
20124_30445.jpg
Haluatko rakentaa ympäristöystävällisesti? (demo)
Rakentamisessa pyritään noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita myös rakennusateriaaleissa. Icopalin Noxite on ilmaa puhdistava ympäristöystävällinen tuote niin korjausrakentamiseen kuin uudisrakennuksiinkin. Se sopii asuinrakennuksiin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöihin.Rakennuksen ympäristöominaisuuksista on helppo huolehtia. Kun rakennus katetaan Noxite®-tuotteilla, aurinko, tuuli ja vesi hoitavat loput. Ilman puhdistaminen on näin yksinkertaista: Noxite®-pinnoitettu, 130 m²:n kokoinen katto puhdistaa ilmasta saman verran typenoksidia kuin Euro5-päästöluokiteltu bensiinikäyttöinen henkilöauto tuottaa 15000 ajokilometrin aikana.Noxite®-tuotteiden typpipäästöjä neutraloiva vaikutus perustuu niiden sisältämään titaanidioksidiin (TiO2). Titaanidioksidi toimii katalyyttina ja muuntaa typenoksidin vähäiseksi määräksi nitraattia. Nitraattipitoisuus on pienempi kuin kivennäisvedessä. Auringon ultraviolettisäteily saa pintakermin ja sirotteen sisältämän titaanidioksidin neutraloimaan tehokkaasti yli 90 % katon pinnalle laskeutuneista typenoksidihiukkasista.Noxite-pinnoitettu bitumikate vaikuttaa lähiympäristön hengitysilman laatuun ja vähentää osaltaan ilmakehän saastekuormitusta. Vaalean värinsä ansiosta Noxite-kate voi vähentää myös rakennuksen energiankulutusta. Vaalea väri ei ime auringon lämpöä samalla tavalla kuin perinteinen, musta bitumikate, jolloin kesällä rakennuksen jäähdytykseen käytettävän energian tarve vähenee.
Tulikivi Jero-mallisto Korpi 18
Kuusi syytä, miksi Jero-takkamallisto on omaa luokkaansa
Kamiinan kompakti koko on paikallaan monessa kodissa – aina kun ei ole tilaa suurille takoille. Mutta voivatko pienikokoiset Jero-takkamalliston takat olla kyllin tehokkaita lämmittämään suomalaisia koteja? Kyllä voivat ja tässä perustelut miksi.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakentaja.fi kävijätutkimus 2019
Auta meitä kehittämään Rakentaja.fi -palveluamme vastaamalla kävijätutkimukseen. Vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Rakentaja.fin verkkokauppaan.
20087_12129.jpg
Lastenhuonemaistiaisia messuilta
Lastenhuoneissa on raikkaita värejä, tytöillä paljon punaisen kirjoa sekä pinkki-lime yhdistelmää, pojilla sinisen sävyjä ja omenanvihreää. Huoneissa on tehosteseiniä kuvioitu maalaamalla tai tarroin sekä tapetoiden valokuvia. Kalusteet ovat pitkälti perusvalkoista. Tuunattuja kirpparikalusteita ja metallisia sänkyjä löytyy niitäkin. Säkkituoleja, riippukeinuja, kerrossänky leikkitilalla, hauskoja valaisimia, suloisia pehmoja, design kalusteita – näitä voi bongata messujen lastenhuoneista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton