• Etusivu
  • Tutkimus

Rakentaja.fi kävijätutkimus 2019

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Auta meitä kehittämään Rakentaja.fi -palveluamme vastaamalla kävijätutkimukseen. Vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Rakentaja.fin verkkokauppaan.

Tutkimus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20152_42208.jpg
Yhdistä tulisija ilmalattialämmitykseen
Tiesitkö että merkittävä osa Tulikivi-tulisijan tuottamasta lämmöstä on mahdollista ohjata ilmakiertoiseen lattialämmitykseen? Ilmakiertoisen lattialämmityksen ideana on, että lämmitetty ilma kiertää lattiavalussa olevassa suljetussa kanavistossa lämmittäen näin aina kauimmaisetkin huoneet. Lattian suuri massa varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti.
201110_27950.jpg
Tiililaatoilla uusi ilme kerrostalokolmioon
Tiililaatat soveltuvat sisustamiseen kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten uudis- tai remontointikohde.Jussi Havia ja Anna-Kaisa Vuortenväli muuttivat ensimmäiseen yhteiseen omistusasuntoonsa Helsingin Viikinmäkeen ja päättivät ehostaa kotiaan tekemällä ruokailutilaan kauniin tiiliseinän aidoista käsinlyödyistä tiililaatoista.Lue lisää tiililaatoista
20165_46417.jpg
Matalaenergiatalon matala energialasku
Nakkilassa kivenheiton päässä Kokemäenjoesta seisoo arkkitehti Kai Nordmanin suunnittelema raikas, vaalea omakotitalo. Talon ihanat isot ikkunat avaavat näkymän ympäristöön. Ikkunoiden vieressä seisoessa tulee mieleen, mahtaako kylmä ja viima päästä taloon sisälle tulipalopakkasella tai kovalla tuulella? Entäpä kesällä? Paistuuko talon sisällä?
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Vanhan takan maalaaminen
Kysymys:Meillä on vanha tiilitakka, jossa on kaakeloitu yläosa. Maalattiin tiiliseinät valkoiseksi ja todettiin että takkaankin pitää saada uusi ilme. Maalattiin takan tiilet valkoiseksi Eurodecor valkoisella maalilla miettimättä sitä miten kyseinen maali kestää lämpöä. Kestääkö kyseinen maali lämpöä vai miten käy? Haluamme koko takan valkoiseksi, eli myös kaakeloitu yläosa.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Ikkuna hätäuloskäyntinä?
Kysymys:Haluaisimme kustannus-, ulkonäkö- ja pesu-syistä laittaa taloomme mahdollisimman monta kiinteää ikkunaa. Mitä paloturvallisuusmääräykset sanovat, pitääkö esim. makuuhuoneissa aina olla avattava ikkuna ja jos, niin minkä kokoinen? Onko olemassa kiinteitä hätäuloskäynti-ikkunoita? Entä kun kyseessä on rinnetalo, jonka toinen pää on kahdessa tasossa. Onko silloin "toisessa kerroksessa" olevien makuuhuoneiden ikkunoille jokin vaatimus vai koskeeko se vain ikkunan alle tulevia portaita jos tietty korkeus ylittyy?
20115_26020.jpg
Kodin sähköistyksessä
Kaikkien rakentajien ja remontoijien silmään eivät valkoiset asennuskalusteet enää sovi. Maku on muuttunut - vaativampaan tai erikoisempaan suuntaan.Onneksi markkinoille on saatu vaihtoehtoja valkoisille asennuskalusteille. Kuoseista, väreistä ja pinnoista löytyy.ABB:llä on kolme erilaista asennuskalustesarjaa, joista valita. Impressivo on tyylikkään pelkistetty sarja, jossa on saatavilla myös näyttävät Carat- peitelevyt. Jussi-sarja on ajattoman tyylikäs ja sopii erinomaisesti suomalaiseen kotiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton