• Etusivu
  • Palvelut

Louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsultoinnit ammattitaidolla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.02.2016
20162_45281.jpg

Kalliotekniikka Consulting Engineers tarjoaa louhinta- räjäytys- ja kaivosalan konsulttipalveluja 40 vuoden ja yli 7000 toimeksiannon kokemuksella. Toimialaan kuuluu mm. louhinta-, tiivistys- ja paalutustyömaiden tärinämittaukset, räjäytystöiden valvonta, ympäristöselvitykset, kiinteistökatselmukset, tarkkavaaitukset ja radonmittaukset. Kalliotekniikan kanssa säästät projektin kokonaiskustannuksissa, pysyt aikataulussa, suojaudut aiheettomilta syytöksiltä ja estät vahinkojen syntymisen.

Ympäristöselvitykset

Ennen louhintatöiden aloittamista kannattaa teettää ympäristöselvitys, jonka avulla työnaikaisilta, kalliilta vahingoilta voidaan välttyä. Ympäristöselvitys antaa myös hyvän pohjan ja reunaehdot urakkalaskennalle.

Ympäristön työtä rajoittavien tekijöiden vaikutusten määrittämiseksi tulisi jo suunnitteluvaiheessa tehdä ympäristön ennakkoselvitys.

Kiinteistökatselmukset

Kiinteistökatselmus toimii sinun todisteenasi ja oikeusturvanasi räjäytys-, paalutus- ja täräytystyön tai muiden tärinää aiheuttavien töiden aiheuttamista todellisista muutoksista ympäröivissä kiinteistöissä.

Kiinteistökatselmointi on kaksivaiheinen prosessi, jossa kiinteistöt ja niiden rakenteet tarkistetaan, tulokset kirjataan ja lopuksi räjäytystyön jälkeen käydään kohteet läpi ja kirjataan mahdolliset muutokset.

Räjäytystöiden valvonta

Räjäytystyömaan asiallinen valvonta edesauttaa hankkeen kokonaistaloudellisessa toteutuksessa vaatimalla pitämään aikataulut ja ohjaamalla tekemään laadukasta jälkeä. Räjäytystyön valvojana tai johtajana Kalliotekniikka katsoo ennen räjäytyksiä, että normeja ja säädöksiä noudatetaan

20162_45282.jpg

Radonmittaukset

Radonmittauksilla selvitetään rakentamattoman maan radonluokka ja radonaktiivisuus sekä niiden vaikutus rakentamistapaan. Mittaus tehdään imemällä maaperästä metrin syvyydestä huokoisilmaa tyhjiökammioon ja analysoimalla se.

20162_45283.jpg

Esimerkkejä toimeksiannoista:

  • Vuosaaren satama
  • Kampin keskus (Helsinki)
  • OL3 ydinvoimala
  • Rautatietunneli Helsinki-Kerava
  • Ateneumin taideteosten tärinäeristys
  • P-Hämpin parkkihalli (Tampere)
  • Länsimetro (Helsinki-Espoo)
  • One World Trade Center (New York)
  • Sataman syvennys (New Jersey)
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20165_46381.jpg
Pihakivet huimaan tarjoushintaan, alk. 0,18 € / kpl
Piha on olemassa leikkejä, pelejä, juhlia ja oleskelua varten. Ruduksen laadukkaat pihakivet lisäävät viihtyisyyttä ja pihan monikäyttöisyyttä. Pihakiveys helpottaa kunnossapitoa, eikä kivetyiltä alueilta kantaudu hiekkaa ja likaa sisätiloihin. Piha on parhaimmillaan luonnollinen jatke sisätiloille valitsit sitten materiaaliksi betonin tai luonnonkiven. Valikoimassamme on pihakiviä ja –laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.Selaa ideakuvia
20211_68080.jpg
Vanhat palovaroittimet luotettavuustestissä
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) selvitti tiedotteen mukaan ikääntyneiden palovaroittimien äänenvoimakkuutta ja erityisesti optisten palovaroittimien savuherkkyyttä. Savuherkkyys ja äänenvoimakkuus voivat heiketä ajan myötä palovaroittimissa, jolloin luotettavuus kärsii. Tukesin mukaan palovaroittimen toimintakyky tulee testata säännöllisesti ja varoitin on hyvä vaihtaa uuteen 5-10 vuoden välein.
20214_69793.jpg
Uusi katto kotiin tai mökille keväthintaan - pyydä ilmainen kartoitus
Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!
20236_82276.jpg
Paras autotalli kestää sukupolvelta toiselle: nappaa asiantuntijan vinkit toteutukseen
Alkaako tila loppua kesken vanhasta autotallista? Mistä löytyisi lisää säilytystilaa tavaroille? Perheen kaikki harrastevälineetkin pitäisi saada säilöön säiden armoilta. Jos olet aikonut rakentaa autotallin tai -katoksen, niin NYT on oikea aika toteuttaa suunnitelmat, ettei syksyn ja talven tullen iske hätä säilytyspaikoista. Kun suunnitelmissasi on rakentaa autotalli tai autokatos, saat Smartialta juuri sellaisen ratkaisun ja rakennuksen kuin haluat. Lähes kaikki Smartia Oy:n toimittamat mallit ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä.
200810_13650.jpg
Kaukolämpöön liittyminen
Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto ja monet haluavat lisätietoa siitä, mitkä ovat kaukolämpöön liittymisen edellytykset ja kustannukset sekä miten liittyminen käytännössä tapahtuu.
200611_2099.jpg
Laske katon materiaalimenekki ja pyydä tarjous
Icopalin kattolaskurilla lasket katon materiaalimenekin kätevästi internetissä. Laskurilla voit laskea samalla kerralla kaikki toimivan kattokokonaisuuden materiaalit, sillä Icopalin valikoimasta löydät kaiken katolle tarvittavan aluskatteita myöten. Laskelmaa varten laskuriin syötetään katon perusmitat, valitaan halutut materiaalit ja lisäosat ja laskelma on valmis! Rekisteröityneenä käyttäjänä voit lähettää laskurista napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle Icopal-jälleenmyyjällesi. Laskelman voi tehdä myös anonyyminä ilman rekisteröitymistä.Siirry laskuriin tästä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton