• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli Luonto on nyt valmis

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 21.06.2011Päivitetty 16.03.2012
20116_26776.jpg

Luonnonkauniilla rantatontilla sijaitseva vapaa-ajanasunto Kastelli Luonto on saatu valmiiksi.

Laadukkaat pintamateriaalit, käytännöllinen pohjaratkaisu ja ekologinen tekniikka takaavat mukavaa ja kodikasta asumista kahdelle aikuiselle.

Mäntyharjun loma-asuntomessualueen huvila sijaitsee omalla tontilla kirkasvetisen Pyhäveden rannalla, joka tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn. Rakentaja.fi kävi tutustumassa valmiiseen huvilaan.

Huutokauppa toimii Huuto.net -palvelussa. Huutokauppa on avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti.

Tutustu pohjapiirustuksiin, miljööseen ja kohdetietoihin ja tee oma huutosi.

Tyylikästä kahdelle aikuiselle

Upea pihapiiri

toivottaa tervetulleeksi henkeäsalpaavilla maisemillaan. Luonnonläheinen ympäristö viimeistellyin yksityiskohdin kutsuu tutustumaan kohteeseen tarkemmin. Kodikkaat kukka-asetelmat ulko-oven luona kehottavat astumaan sisään viihtyisään eteiseen, johon valo tulvii suurista ikkunoista. Sisäänkäynnin läheisyydestä on kulku wc-tiloihin - mukavasti etäänpänä muusta asunnosta. Suuri peili ja vaaleat, kiiltävät pinnat avartavat ja raikastavat wc-tilaa.

Suuri peili tuo tilantuntua.

Suuri peili tuo tilantuntua.

Viihtyisä oleskelutila

Eteisestä astutaan olohuoneeseen, jonka vesikiertoinen, varaava takka toimii katseenvangitsijana. Vino sisäkatto ja avara pohjaratkaisu luovat tilantuntua. Sulassa sopusoinnussa olohuoneen yhteydessä toimii ruokailutila, josta on näkymä lasiterassille ja järvelle. Suuret ikkunat päästävät valon sisään ja tuovat luonnon lähelle. Vaakapaneelit sisäseinissä tuovat arvokkuutta tilaan.

20116_26767.jpg
Suuret ikkunat päästävät valon sisään tilavaan olohuoneeseen.

Suuret ikkunat päästävät valon sisään tilavaan olohuoneeseen.

Rauhaa ja ravintoa

Ruokailutilasta on näköyhteys tyylikkääseen keittiöön. Viimeistellyt ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät keittiöstä oikean tilaihmeen. Tummat alakaapit ovat trendikkäät ja ajattomat samalla kuin vaaleat, sirot yläkaapit tasapainottavat keittiön ilmavaksi tilaksi ruoanlaittoon.

Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen, jossa voi rauhassa rentoutua, vaikka muualla huvilassa vielä olisikin liikettä. Vaatehuone on sijoitettu kätevästi makuuhuoneen nurkkaan, jolloin ehjää seinäpintaa jää enemmän ja kalusteiden sijoittelu on helpompaa.

20116_26768.jpg
Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen.

Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen.

Lasitetulla terassilla lisätilaa

Lasitetulla terassilla lepää mukavasti luonnon syleilyssä. Tilava terassi tarjoaa upeat puitteet kesäjuhlien ruokailutilana, säästä huolimatta. Suora yhteys keittiöstä ja ruokailutilasta on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Lasiterassi on ihana paikka rentouttaa kehoa ja mieltä kirkasvetisen Pyhäveden maisemissa.

Lasitetulla terasilla voi nauttia luonnosta säästä huolimatta.

Lasitetulla terasilla voi nauttia luonnosta säästä huolimatta.

Saunassa sielu lepää

Pesuhuoneen laatoitetut pinnat on helppo pitää puhtaina ja siisteinä. Tyylikkäät värivalinnat tehostavat hillittyjä tehostelaattoja, joiden pinnan hienot kuviot voi tuntea kevyellä kosketuksella.

Saunan lauteiden suunnitteluun on panostettu, joka näkyy viimeisteltyinä yksityiskohtina. Pyöreälinjaiset lauteet rauhoittavat ja ovat miellyttävät istua. Katonrajaan sijoitetut ikkunat estävät ulkopuolisten katseet, mutta tuovat valoa ja raikkautta saunaan ja pesutilaan.

Pesuhuone on laatoitettu.

Pesuhuone on laatoitettu.

Sisäsauna on tunnelmallinen.

Sisäsauna on tunnelmallinen.

Pihasauna suomalaiseen makuun

Kastelli Luonto -huvilan erikoisuutena on toinen sauna, pihasauna rannan läheisyydessä. Saunalle pääsee kulkemaan puista laudoitusta pitkin. Pihasaunan terassilta kuljetaan tilavan pukuhuoneen kautta perinteiseen, mutta nykyaikaiseen saunaan. Saunominen ja peseytyminen tapahtuu samassa tilassa ja saunomisen yhteydessä on mukava käydä pulahtamassa raikkaaseen järviveteen.

20116_26775.jpg
Perinteikkääseen pihasaunaan kuljetaan pukuhuoneen kautta.

Perinteikkääseen pihasaunaan kuljetaan pukuhuoneen kautta.

Henkeäsalpaavat maisemat

Mäntyharjun loma-asuntomessualue sijaitsee kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. Kastelli Luonto-huvila on nimensä mukaisesti keskellä kaunista luontoa, aivan rannan tuntumassa.

Tutustu huvilan ulkokuviin sekä luonnonläheiseen miljööseen.

Pyhäveden luonnonkauniit maisemat.

Pyhäveden luonnonkauniit maisemat.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20094_16260.jpg
Kymmenien miljoonien litrojen säästöt
Suomalaisten öljylämmittäjien öljynkulutus on merkittävästi supistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Muutos on saatu aikaan saneeraamalla vanhentuneita matalamman hyötysuhteen laitteita korkeampihyötysuhteisiin. Vuoden 2009 alusta kevyen polttoöljyn kulutusta pienentää myös biopolttoöljyn osuus lämmitysöljyssä.Öljylämmitteisten pientalojen osuus kaikista pientaloista on Suomessa 24 prosenttia. Öljylämmitystaloja on noin 240 000.
20219_72422.jpg
Ehkäisee kosteusongelmia: Muista tarkistaa syksyllä nämä kodin 3 kohtaa
Syksyllä kannattaa tarkistaa muutama kodin kosteudenhallinnan kannalta oleellinen seikka. Tarkistaminen ei vie kuin hetken ja hyödyt siitä kantavat pitkälle.
20212_68483.jpg
Uuden sukupolven tehokaat akkukoneet
Akkuporakoneet ovat suosituimpia ja eniten käytettyjä sähkötyökaluja rakentajien ja remontoijien keskuudessa. Ne ovat usein välttämättömiä erilaisissa tee-se-itse projekteissa ja ehdottomasti kodin käytetyimpiä sähkötyökaluja. Akkuporakoneen toimivuudella on siten suuri merkitys työn sujumiseen. Tehokkaalla ja pitkäkestoisella akulla sekä hyvällä ergonomialla asennus on helppoa ja nopeaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton