• Etusivu
  • Varusteet

Hanki hyvät perustyökalut ja vuokraa harvemmin tarvittavat ammattitasoisena

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Cramo Finland Oy
Julkaistu 29.06.2023Päivitetty 06.07.2023
20236_82468.jpg

Vuokraamalla saat käyttöösi ammattitasoisia työkaluja ja asiantuntevaa palvelua.

Kotiin tai työmaalle kannattaa hankkia hyvät perustyökalut, joita tarvitaan usein. Niissä kannattaa satsata laatuun, mikä toki tarkoittaa usein vähän suurempaa hintaa. Hyvä lähtökohta hankinnoissa on miettiä, kuinka usein tätä tarvitsen vai voisiko sen vuokrata tarvittaessa.

Ammattilainen käyttää ammattityökaluja ja amatöörille olisi vielä tärkeämpää, että työvälineet ovat hyvät. Kun ammattitaidossa on pieniä puutteita, huonot työvälineet eivät ainakaan paranna tilannetta. Akkukäyttöinen ammattitason ruuvinväännin on hyvä hankinta jo kerrostaloasujalle. Akkukäyttöinen jiirisaha alkaa olla jo harvemmin tarvittava ja kallis investointi käytettäväksi kerran vuodessa.

Työvälineiden säilyttäminen vaatii myös tilaa. Niiden tulisi olla siistissä järjestyksessä, jotta ne myös löytää, kun niitä tarvitsee. Tilaa ei vaan aina tahdo löytyä riittävästi. Kannattaakin siis miettiä, ostaako halvan tarjoustyökalun, vai hakeeko vuokraamosta laadukkaan ja huolletun laitteen, jos sellaista sattuu tarvitsemaan.

Cramolta saa uudet ja modernit laitteet

Cramolla on vauhditettu kasvua ja kilpailussa pärjäämistä jo parin vuoden ajan mittavilla kalustoinvestoinneilla. Kuluvan vuoden aikana on satsattu lähes 35 miljoonaa uuteen kalustoon. Hankinnan pääpaino on uusissa koneissa, kuten nostimissa, kurottajissa ja maanrakennuskalustossa. Investoinneilla laajennetaan myös Cramon valikoimaa energiatehokkaiden ja vähäpäästöisten koneiden osalta. Satsauksia on tehty myös pieniin sähkökäyttöisiin työkaluihin.

20236_82469.jpg

Asiantuntijalta juuri oikea työkalu

Cramon asiantuntijat vuokraamoissa auttavat etsimään parhaat ratkaisut isompiin ja pienempiin projekteihin. Vuokraamoverkosto on kattava – lähes 40 vuokraamoa ympäri Suomen. Toimipisteeltä saa myös opastuksen koneen tai laitteen käyttöön. Laitteiden tekniset tiedot ja käyttöohjeet löytyvät myös verkkopalvelusta.

20236_82470.jpg

Vuokraukset myös verkosta

Työkaluihin ja -laitteisiin voi tutustua ja niitä voi vuokrata myös verkosta. Sen lisäksi, että kaluston voi vuokrata verkosta, löytää esimerkiksi Cramo-sovelluksen kautta laitteiden tekniset tiedot ja käyttöohjeet, kun sovellukseen syöttää tai skannaa laitteen sarjanumeron.

Cramo Eco Choice – ympäristöystävällisempi vaihtoehto

Cramo Eco Choice -tuoteperhe kokoaa aiempaa vähäpäästöisemmät ja äänettömämmät koneet ja laitteet yhteen vaihtoehdoksi perinteisemmille tuotteille. Jakamis- ja kiertotalous ovat vahvasti pinnalla olevia asioita ja konevuokraamo on tässä asiassa edelläkävijä. Vuokrakoneen käyttäminen on ympäristöteko, sillä vuokraamoon hankitulla yhdellä koneella on monta käyttäjää sen elinkaaren aikana.

Entäpä työturvallisuus?

Tiukka budjetti pistää yleensä säästämään ja joskus myös väärässä kohtaa. Vakuutukset yleensä ovat kunnossa, mutta vahinkojen ennaltaehkäisemiseen ei enää satsata. Kunnolliset rakennustelineet, suojakaiteet ja putoamissuojat ovat usein säästökohteita. Näin ei kuitenkaan tulisi olla. Nämäkin tuotteet löytyvät vuokraamosta ja niitä harvoin kannattaa hankkia omaksi. Tikkaiden varassa ei tulisi työskennellä. Turvallinen teline myös yleensä nopeuttaa työn tekemistä.

Info

Info

Miksi kannattaa vuokrata eikä omistaa?

  • Työmaalla tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokraaminen on yleensä halvempaa kun niiden ostaminen.
  • Vuokraamalla saa aina nykyaikaisen, ammattikäyttöön tarkoitetun laitteen.
  • Vuokrakoneissa huomioidaan kulloisetkin turvasäädökset, ja kalusto huolletaan ajallaan.
  • Laitevuokraamossa saa ammattilaisen opastuksen laitteiden käyttöön.
  • Vuokralaitteet eivät vaadi suurta sijoitusta, jonka arvo laskee hankintahetkestä alkaen.
  • Vuokralaitteet eivät vaadi jatkuvaa säilytystilaa.
  • Vuokralaite ei ole hukassa silloin, kun sitä tarvitsee.
  • Vuokraa kunnon telineet ja turvavarusteet itsesi tähden.
Cramo Finland Oy
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201610_47538.jpg
Digitaaliset mittatyökalut helpottavat remonttia
Arvailuihin ei ole syytä tyytyä rakentaessa tai remontoidessa: mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Digitaaliset mittatyökalut ovat monipuolisia ja sisätiloissa entistä tärkeämpiä.
201711_50960.jpg
Uusi vanhat tapetit helposti
Remonttitarpeen iskiessä usein ensimmäinen ajatus on, miten homman saisi hoidettua siististi ja vähällä vaivalla. Näillä työkaluilla uusit vanhat seinäpinnat nopeasti ja helposti: akkuhiomakoneen, pienen ristilinjalaserin ja kätevän maaliruiskun avulla työskentely onnistuu todella sujuvasti.
20203_63123.jpg
Voita Boschin akkukonepaketti taloäänestyksestä!
Taloäänestykseen osallistuvien kesken arvotaan palkintona 369 euron Boschin akkukonepaketti, joka sisältää porakoneen, pistosahan, epäkeskohiomakoneen, kaksi akkua, laturin ja kätevän työkalusalkun. Pääset mukaan tuotteiden arvontaan osallistumalla taloäänestykseen täällä >>>. Äänestysaika on 9.−23.3.2020.
20229_79581.jpg
Rakennus- ja pihatyöt käyntiin huolettomasti ja vaivattomasti vuokratyövälineillä
Syksy tekee tuloaan lehtien tippuessa puista ja valmistautuminen talvea varten alkaa. Valmistautuminen alkaa kodissa ja kodin ympäristössä esimerkiksi klapihommilla ja pihan siistimisellä. Työt voivat vaatia klapikonetta klapien halkaisuun, oksasilppuria oksien katkomiseen tai vaikkapa henkilönostinta rännien puhdistamiseen. Mistä siis tarvittavat työvälineet ja miksi vuokraus voisi olla järkevä vaihtoehto?
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
20132_33756.jpg
Valokate suojaa taimet paahteelta ja hallalta
Terassin katteeksi valittiin Icopalin valokateAntti ja Eveliina Kallio päättivät hankkia tontin ja talopaketin, jonka voisi viimeistellä juuri oman maun mukaan. Sopiva tontti löytyi Tuusulasta, päiväkodin ja koulun läheisyydestä. Talopaketin perusmallia muokattiin muun muassa nostamalla sisäkattoja ja vaihtamalla terassin päälle tulevan katteen materiaali tiilestä valokatteeksi.Tontti löytyi keväällä 2010, ja rakennusprojekti aloitettiin maaliskuussa 2011. Tällöin käynnistyi pohjan tekeminen. Toukokuussa päästiin asentamaan terassin valokatetta.- Alkuperäisessä suunnitelmassa terassin katteena oli suoraan katosta jatkuva tiilikatteinen lippa. Se olisi aikalailla pimentänyt terassin puoleisia huoneita ja koko oleskelutilaa, kertoo Antti Kallio.Antti Kallio asentaa 30 neliön valokatetta terassilleen timpurinsa kanssa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton