• Etusivu
  • Varusteet

Akkukäyttöinen ilmapumppu helpottaa täyttämistä huomattavasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 26.11.2020Päivitetty 26.09.2023
20233_81220.jpg

Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.

Rengas täyteen nappia painamalla

Perinteinen käsi- tai jalkakäyttöinen pumppu löytyy lähes jokaisen varaston nurkasta. Niissä käytettävyys ei usein kuitenkaan ole se kaikkein optimaalisin, etenkin jos ilmaa tarvitaan enemmän sekä tiettyyn painelukemaan. Lisäksi metalliosat ovat saattaneet käytössä vääntyä tai vanhat tiivisteet vuotavat. Itse pumppaaminen käykin sitten jo treenistä ja nostaa hien otsalle.

Boschin EasyPump- ja UniversalPump-akkupumput ovat ratkaisu lähes kaikkiin ilmantäyttötarpeisiin. Niiden avulla voidaan pumpata tarkasti ja automaattisesti jopa 10.3 bariin asti. Selkeät näppäimet ja helppolukuinen näyttö varmistavat yksinkertaisen ja sujuvan käytön. Kirkkaalta näytöltä on helppo katsoa lukemat kaikissa olosuhteissa.

Pumppaa tehokkaasti UniversalPump 18V -ilmapumpulla

UniversalPump 18V on kätevä ja nopea akkupumppu, jonka täyttöteho on jopa 30 litraa minuutissa. Ilmaamista voi ohjata helposti pumppausnopeutta säätävän painikkeen avulla aina 10,3 bar ilmanpaineeseen asti.

67 cm:n pituinen tekstiilipäällysteinen letku on joustavakäyttöinen tehden työskentelystä miellyttävää ja sillä saavutetaan helposti ahtaissa ja kapeissakin paikoissa sijaitsevat venttiilit.

Käyttöä helpottaa lisäksi laitteen led-valo. Letkun yläpuolelle integroitu Boschin kirkas LED-valo varmistaa, että venttiilialue on aina valaistu ja työskentely onnistuu vaivatta myös heikossa valaistuksessa sisä- ja ulkotiloissa.

UniversalPump 18V kuuluu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään, jossa yhdellä akulla voi käyttää monia erimerkkisiä työkaluja.

Kevyt ja ergonomisesti muotoiltu EasyPump

EasyPump on kooltaan vain 0,5 litran panttipullon kokoinen. Erittäin hiljainen ja vähäinen tärinä lisäävät käyttömukavuutta, joka on toteutettu moottoria ympäröivän kumivaimennuksen sekä kotelon muotoilun avulla.

Kuten Univeralissa myös EasyPump-mallissa eri täyttötilanteita varten laitteeseen on sijoitettu kätevä säilytyskotelo, josta löytyvät yleisimmät sovittimet: palloneula, ranskalainen venttiili ja palloadapteri kulkevat aina mukana ja ovat näin heti vaihdettavissa venttiilin sopivaksi.

Lisäski EasyPump-mallissa käyttöä helpottavat kirkas digitaalinäyttö sekä myös kodetta valaiseva led-valo.

Yhdellä akkulatauksella voidaan täyttää yhteensä 4 auton rengasta ja laite on ladattavissa kätevästi missä tahansa samalla kaapelilla kuin puhelin (USB-C).

202011_67672.jpg

EasyPump-ilmapumpun tavoitepaine on asetettavissa +/- toiminnon avulla ja se lopettaa pumppaamisen automaattisesti saavutettuaan tavoitepaineen. Auto-Off -toiminto puolestaan lisää turvallisuutta: pumppu sammuu automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 3 minuutin sisällä.

Vaivaton käyttö missä tahansa

Suurta ilmanpainetta tarvitsevien esineiden täyttämiseen tarkoitetut Boschin akkukäyttöiset paineilmapumput ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Nämä kevyet ja kannettavat pumput ovat täydellinen ratkaisu polkupyörän ja auton renkaiden täyttämiseen kotona tai lomalla.

20233_81222.jpg

Katso lisää akkukäyttöisista paineilmapumpuista:

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20125_30670.jpg
Kaksivaihteinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li
Luokkansa kätevin ja kompaktein varustettuna sisäänrakennetulla Bosch PowerControllilla
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Vuoto peltikatossa?
Kysymys:Talossamme on profiilipetikatto, joka on laitettu nauloilla kiinni. Se on noin 17 vuotta vanha. Katosta on muutama naula lähtenyt irti ja luultavasti katto tiputtaa vettä jonkin verran muutamasta kohdasta. Voiko laittaa niiden naulojen kohdalle, jotka ovat nousseet ylös, kattopeltiruuvit? Saman katon maalipinta on hilseillyt irti isolta osalta. Mistä tietää, onko tuo pinta ollut maalia vai jotain muovipinniotetta?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton