• Etusivu
  • Rakentaminen

Tekniikan Maailman luotettavat testit ja vertailut ovat käsite

Rakentajan toimitus
Julkaistu 20.01.2017
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi lehti seuraa aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa.

Huomio

Huomio

Tekniikan Maailma rakentaja.fi:n jäsenille -50%

Käytä hyväksesi Rakentaja.fin jäsentarjous ja tilaa

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_70117.jpg
Kantautuuko sisälle melua korvausilmaventtiileistä? Tutustu ratkaisuun
Monissa taloissa sisälle kantautuu melua ilmanvaihdon korvausilmaventtiileistä. Terveysilman teetti kyselyn, johon vastasi yli 1000 suomalaista ja heistä lähes joka viides kertoo, että ulkoa kantautuvaa melua on häiriöksi asti. Vain joka neljäs tietää, että korvausilmaventtiileihin voi asentaa äänenvaimentimia. Terveysilma on kehittänyt uuden Velco 125 Premium -korvausilmaventtiilin, jossa on vakiona tehokas kolmiosainen äänenvaimennus. Sen voi vaihtaa myös vanhan venttiilin tilalle.
201110_28371.jpg
Suunnittelijan vaatimukset
Kun rakennusprojektissa "lupakuvien" ja muiden suunnitelmien piirtäminen on ajankohtaista, tulee pohdittua kuka saa piirtää kyseiset piirustukset. Saako kuka tahansa piirtää piirustukset omakotitaloon, pitääkö olla insinööri, jotta voi suunnitella leikkimökin.Kaikista näistä säädetyt lait, määräykset ja ohjeet selventävät asiaa.Omakotitalon suunnitteluJokaisessa omakotirakennushankkeessa pitää olla nimettynä hankkeen pääsuunnittelija, joka vastaa suunnittelun kokonaisuudesta.
201411_41722.jpg
Monierin kattoturvatuotteet - 50 %
Kattoon kuuluu monia pakollisia ja tarpeellisia kattoturvatuotteita, nyt saat nämä edulliseen kampanjahintaan!Kun tilaat ORMAX PROTECTOR+ -tiilikaton tarvikkeineen (ottamalla yhteyttä oheisen tarjouspyyntölinkin kautta), saat 50 % alennusta kaikista taloosi tarvittavista kattoturvatuotteista (lumiesteet, kattosillat ja tikkaat)!Etu annetaan alennuksena Ormax Monier Oy:ltä tilatuista, yllä mainituista kattoturvatuotteista, kun tilauksessa on mukana myös kattotiilet. Tarjous koskee ennen 31.12.2014 pyydettyjä uusia tarjouksia. Tarjous koskee yksityisasiakkaiden omakotitalojen kattotiiliä sekä uudis- että remonttikohteisiin.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakkatarjousten arviointiperusteet
Toimenpiteet: Saadut urakkatarjoukset verrataan tarjousten avaamisen jälkeen. Urakkatarjouksen lähtökohtana pidetään tarjouspyyntöasiakirjoissa esitettyjä laatuvaatimuksia. Mikäli urakoitsija on tarjouksessaan esittänyt ehtoja tarjouksen sisältöön, ehtojen kustannusvaikutus selvitetään. Mikäli urakoitsija on esittänyt tarjouksen vaihtoehtoisilla suunnitelmilla, tarjouksen sisältö, mahdolliset poikkeamat tarjouspyynnöstä ja niiden kustannusvaikutukset selvitetään. Saaduista hyväksyttävistä urakka-tarjouksista hyväksytään edullisin vaatimukset täyttävä tarjous.Vastuuhenkilöt: ProjektipäällikköDokumentit: Urakkaneuvottelumuistiot, urakkapäätöksetHyväksyntä: Tilaaja
20116_26730.jpg
Sadevesijärjestelmä
Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ja toimiva sadevesijärjestelmä. 150 neliön katolla 20 mm:n sade tarkoittaa 3000 litraa poisjohdettavaa vettä, kaatosateessa, vieläkin suurempaa määrää, joten kestävyyttä vedenpoistossa tarvitaan. Icopalin Sadetar selviää haasteesta voittajana, siksipä Icopal myöntääkin Sadetar-sadevesijärjestelmälle kymmenen vuoden takuun!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Hankkeen dokumentointi
Pöytäkirjojen jakelulistaVastuuhenkilöt:Jakelulistaa ylläpitää projektipäällikkö Jakelusta vastaa projektipäällikköDokumentit:Jakelulista, säilytys projektimapissa

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton