• Etusivu
  • Rakentaminen

Ole mukana rakentamisen kasvussa - Raksassa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.03.2011
20113_24675.jpg

Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa tarjoaa jälleen parhaat eväät rakentamiseen, remontoimiseen ja saneeraamiseen. Saman katon alla pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisesti alan tarjontaan ja tuotteisiin. Nähtävää riittää niin pien-, rivi-, kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.

Lisätietoja messuista ->>

Työnäytökset ja tietoiskut

Raksasta löytyy ideat, osaaminen, tekijät ja tuotteet rakentamiseen ja remontoimiseen. Kattava tietoiskuohjelma tarjoaa tietoa mm. värien valinnasta ja yhdistelystä sisustuksessa, keittiöremontoinnista, rakentamisen ja remontoinnin rahoitusvaihtoehtoisesta sekä päivänpolttavasta asunto-osakeyhtiölaista. Messujen työnäytöksissä yleisöllä on mahdollisuus tutustua mm. puuhun sisustusmateriaalina, uuteen luonnonkivipinnoitteeseen ja vinyyliverhoukseen.

Ilmainen rakentaja- ja remonttikoulu Raksassa
Messujen yhteydessä järjestetään ilmainen koulutus kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Kaikki koulutukseen saapuvat saavat veloituksetta pääsylipun Raksa-messuille.

Koulutus järjestetään Lahden Messukeskuksessa, Lahti Hallin kokoustiloissa (sisäänkäynti kokoustilat -ovesta), Salpausselänkatu 7, Lahti.
Rakentajakoulu lauantaina 19.3.2011 klo 9 - 12
Remonttikoulu sunnuntaina 20.3.2011 klo 9 - 12
Ilmoittautuminen tilaisuuksiin viimeistään torstaina 17.3.2011, www.prkk.fi, p. 0207 312 312.

Tietoiskut ja työnäytökset C-hallissa jokaisena messupäivänä 18.-20.3.2011

Tietoa taloyhtiöille

Kodin tai mökin rakentaja- ja remontoijajoukon lisäksi Raksa palvelee myös taloyhtiöitä tarjoamalla ajankohtaista tietoa ja palveluita taloyhtiöiden asukkaille ja saneerauksista vastaaville. Perjantaina 18.3.2011 järjestetään Lahti Hallissa Raksa -messujen yhteydessä taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä isännöitsijöille suunnattu maksuton korjausrakentamisen seminaari. Tilaisuudessa tarjotaan ajankohtaista tietoa mm. asunto-osakeyhtiölain edellyttämistä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmista sekä hissien rakentamisesta hissittömiin kerrostaloihin.

Lisätietoja messuista ->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20081_7929.jpg
Helo Deco - viihtyisä saunamaailma
Maailman johtavana saunatuotteiden valmistajana Saunatec tunnetaan kaikkialla korkealaatuisesta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Kiuasmuotoilun uusi suunnannäyttäjä Ristomatti Ratia loi suositun Helo Tonttu -sarjan. HELO DECO -saunansisustus luotiin jatkamaan näin alkanutta uutta muotoiluilmettä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Keittiö on kodin paloriskialuetta
Käykö kotiliesi kuumana?Keittiö on kodin paloturvallisuuden haaste. Keittiössä on kuumenevia ja pölyä kerääviä laitteita, jotka vaativat jatkuvaa silmälläpitoa ja säännöllistä huoltoa. On hyvä opetella uusia, turvallisuutta edistäviä tapoja, joilla ehkäistä keittiöpalot, koska keittiössä on tänäkin vuonna syttynyt satoja tulipaloja ja osa niistä on ollut kohtalokkaita. Kaikkiaan tulipaloissa on lokakuun loppuun mennessä kuollut 74 ihmistä.
20211_68240.jpg
Viikon sisustusidea: Mikä on oikean kokoinen matto?
KYSYMYS:Mikä on mielestäsi oikean kokoinen matto kuvien olohuoneeseen? Sohvan pituus on 230cm ja lattialla näkyvä rullamitta on sohvan reunasta 200cm. Entä maton materiaali ja väri?
20238_82790.jpg
Uusi materiaali on otettu käyttöön väli­ovissa - tervetuloa tulevaisuuteen
Olet varmasti jo kuullut CLT-taloista. CLT:tä on käytetty talon rakenteissa, muun muassa ylä- ja alapohjassa, kaiteissa, väliseinissä sekä terasseilla. CLT on saavuttanut suosiota hyvin paloa kestävänä, erittäin lujana ja jäykkänä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyenä rakennuslevynä.Nyt CTL on jalostettu myös välioviin!
20231_80537.jpg
Kasvit tarvitsevat talvella lisävaloa - nykyaikaiset kasvivalot kuluttavat vain vähän energiaa
Pimeään vuodenaikaan on tärkeää tarjota kasveille riittävästi lisävaloa, sillä muuten niiden lehdet kellastuvat ja kasvu hidastuu. Energiapihejä ledejä käyttävät kasvivalaisimet tarjoavat edullisen ja helpon keinon kasvien riittävän valonsaannin turvaamiseen. Lue viherpeukalon vinkit, mitä kasvivalaisimen valinnassa kannattaa huomioida.
202012_67805.jpg
Kestävätkö työvaatteet puutavara-auton kuskin kyydissä?
Työvaatetesti / Testaaja 1 / Petra Vesterinen / raportti 1

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton