• Etusivu
  • Palvelut

Miksi kannattaa valita S-Pankki?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.03.2013
20133_34517.jpg

S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset.

S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, joka tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankissa voi asioida S-ryhmän toimipaikoissa eri puolilla Suomea. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on verkkopankki ja puhelinpalvelu.

Lue lisää S-Pankista

  • S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset
  • S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla
  • Yhdellä kortilla siis voit maksaa ostoksesi, kerätä Bonusta ja lisäksi saat vielä 0,5 % maksutapaetua S-ryhmässä S-Etukortilla maksetuista ostoksista
  • S-ryhmän kauppojen kassoilla voit nostaa ja tallettaa käteistä S-Etukortilla
  • Asiakaspalvelupisteemme palvelevat ympäri Suomen Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa - myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarjoamme myös turvallisia säästämisen tuotteita sekä edullista lainaa arjen hankintoihin.

S-Laina – edullinen laina vaikka remontin tai veneen rahoittamiseen

S-Laina on edullinen 5 000 - 20 000 euron kertalaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti verkkopankissa tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun.

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.
S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.

S-Joustoluotto - kodinkoneisiin, lomamatkaan tai vaikkapa remonttiin

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle. Voit hakea luottoa 2 000–10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Myönnetty joustoluotto siirretään luottotilille, josta voit nostaa sitä osissa tarpeesi mukaan. Korkoa maksat vain nostetun luoton määrästä.

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 26-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, moitteettomasti hoidetut raha-asiat, suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

S-Etukortti Visa Credit / Debit

Ota käyttöösi kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, jolla voit maksaa ostoksesi kotimaassa ja ulkomailla joko suoraan käyttötililtäsi tai luotolla. Tässä etusi:

  • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville. Luottokortin korko on edullinen.
  • Luottoraja on 800–10 000 euroa. Myönnetty luottoraja voi olla korkeintaan kaksi kertaa kuukauden bruttotulosi verran.
  • Voit nostaa käteistä Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja ulkomailla sekä S-Tililtäsi yli 1 000 S-ryhmän toimipaikasta Suomessa.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Verified by Visa -palvelun turvallisiin verkko-ostoksiin.

Lue lisää S-Pankista
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57555.jpg
Viimeistele nurmikon reunat trimmerillä
Trimmerillä pihan viimeistely hoituu kätevästi. Tehokkaat ja ergonomiset Bosch akkutrimmerit helpottavat nurmikon hoitoa ja tekevät työskentelystä mielekästä.
200710_6980.jpg
Asuntoministeri tunnistaa haasteet
Pientalorakentaminen on kieltämättä aika haasteellisessa tilanteessa koko rakentamisketjun osalta, toteaa asuntoministeri Jan Vapaavuori. – Rakentajan haaveet saattavat karista jo alkuvaiheessa, kun rakentamiseen soveltuvaa tonttia ei oikein tahdo löytyä tai sitten sillä on liian kova hinta. Tällä hetkellä jarruina ovat myös rakennustarviketuotteiden nousseet kustannukset ja työvoiman saatavuus. Nämä ovat asioita, jotka eivät ole yhteiskunnan ratkaistavissa ainakaan nopealla aikataululla.Valtio ei voi tehdä nyt mitään hokkuspokkustemppuja esimerkiksi tonttipulan nopeaksi ratkaisemiseksi, koska kunnilla on rakentamista säätelevä kaavoitusmonopoli. Aito pyrkimys tilanteen helpottamiseksi kuitenkin on ja uskonkin, että siihen päästään parhaiten avoimella vuorovaikutteisella keskustelulla, jollaisia nyt käydäänkin mm. pääkaupungin ja ympäristökuntien kanssa, sanoo ministeri Vapaavuori.
20198_59328.jpg
Ratkaisu märkätilojen seinärakenteeksi
Märkätila on osa lähes jokaista huoneistoa ja rakennusta. Kipsilevy on mainio märkätilojen rakennusmateriaali.Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu usein vedelle alttiiksi ja vettä voi roiskua seinille. Toisin kuin usein luullaan, laatoitus ei ole koskaan vesitiivis. Siksi märkätilojen vedeneristeet sekä levysaumojen, liitoksien ja läpivientien tiivistykset on tehtävä ehdottoman huolellisesti ennen lopullisen pintamateriaalin kiinnittämistä.Pinnoitteena voidaan käyttää kaakelilaattoja, klinkkeri- tai luonnonkivilaattoja sekä muovimattoa hitsatuin saumoin.Gyproc-levyjen käyttö on sallittua pientaloissa, rivi- ja kerrostalojen asuntokohtaisissa märkätiloissa sekä sosiaali- ja majoitustilojen kylpyhuone-, suihku- ja sauna- tai vedenkäytöltään näihin verrattavissa tiloissa.
20092_15063.jpg
Bluesista jazziin
Lauantai heinäkuun 18. päivä jazz täyttää Porin. Toivottavasti näemme sinutkin avec vieraanamme Porissa. Toki käytämme tilaisuutta hyväksemme ja annamme kauden kolmannen tilanneraportin rakentamisen luvuista ja näkymistä. Leijonanosan yhteisestä ajasta käytämme tietysti yhdessäoloon hyvän musiikin, ruokailun ja muun ohjelman parissa. Tulemme kutsumaan kaikkiaan 300 vierasta paikalle. Olisimme iloisia jos sinä avec ehditte myös mukaan tähän kesäpäivän tapahtumaan.
pariskunta makaa lattialla sängyn edessä ja tutkii kotiautomaatiota tabilta
Langaton kotiautomaatio sopii myös saneerauskohteisiin
Kun kodin remontointi tulee ajankohtaiseksi, on hyvä miettiä aina myös sähköistystä.Onko pistorasioista tarpeeksi?Voiko valoja säätää ja ohjata nykyaikaisesti esimerkiksi liiketunnistimilla tai ajastetusti?Onko vettä käyttävien laitteiden yhteydessä vesivuotovahti?Sopiiko kytkimien ja pistorasioiden väri ja tyyli sisustukseen?Mietittävänä on myös kodin turvallisuus, mukavuus ja energiatehokkuus. Miten energiatehokkuutta voidaan parantaa esimerkiksi lämmityksen, jäähdytyksen ja valaistuksen osalta? Tähän ratkaisuna on kotiautomaatio.Oman kodin muuntamista älykodiksi kotiautomaation avulla monesti emmitään kustannussyistä, eikä olla varmoja onko sellainen mahdollista toteuttaa saneerauksen yhteydessä.
20234_81394.jpg
Energiaremontti aurinkopaneeleilla - miksi se kannattaa?
Sähkön rajusti heittelehtivät hinnat ovat viime aikoina saaneet monet pohtimaan sähkönkulutustaan sekä miettimään keinoja kustannusten hillitsemiseksi. Kohonneiden kustannusten myötä energiaremonttien kysyntä onkin kasvanut merkittävästi. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta ja hillitään energiakustannuksia. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan se usein myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton